15 de noviembre de 2019 15/11/19

Alzira ha iniciat una campanya de neteja de trapes i embornals

Alzira ha iniciat una campanya de neteja de trapes i embornals - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Alzira ha iniciat una campanya de neteja de trapes i embornals - (foto 2)

  Una de les actuacions més significatives de les últimes setmanes, des de la Regidoria de Serveis Públics, és la campanya de treball en la xarxa de claveguerams del sector 1 de la ciutat d’Alzira.

  Fernando Pascual, regidor de Serveis Públics, informa que “en esta actuació es pretén netejar i arreglar els desperfectes que hi puguen haver en les trapes i embornals per a un òptim funcionament, sobretot per evitar saturacions en les pròximes pluges de la tardor. És important el manteniment d’estos elements que, de no ser així, afavoreixen els problemes de drenatge d’aigua de pluja”.

  Arribat el mes d’agost s'ha actuat en els següents carrers:

  Cristóbal Monterde, José Todolí Cucarellla, Luís Vives, Vicente Sanz Castellanos, Severo Ochoa, Bachiller Fernando Rojas, Gutemberg, León Matoses Falcó, Antonia Cerdá, Concepción Arenal, Dolores Ibarruri, Cayetano Gómez España, Gabriela Mistral, Prior Morera, Catadau, Av. del Parc, Sor Isabel de Villena.

  Fent un balanç dels carrers on s’ha actuat podem dir que el número d'albellons revisats són 475. Tots ells netejats amb el camió cisterna, dels quals 170 hi tenien algun problema:

  78 tenien la paret sifònica trencada i la carcassa solta.

  86 tenien la paret sifònica trencada, la carcassa solta i el registre exterior deteriorat.

  5 tenien la paret sifònica trencada, la carcassa solta i s’han hagut de netejar els sediments manualment.

  1 tenia la carcassa solta.

  També s'han anivellat i reposat 81 trapes de pous dels registres dels diferents col·lectors de la xarxa. Una vegada assentades les trapes, s'ha procedit a la col·locació de gomes, per a evitar que generen algun tipus de soroll. S'han revisat i comprovat els elements del carrers abans anomenats, que comprenen un total de 3.640 m lineals de col·lectors.

  A més, està previst que al mes de setembre, es reprenguen els treballs en la xarxa de claveguerams als carrers del Barri de les Basses que pertany al sector 1.

  ocultar
  Alzira ha iniciat una campanya de neteja de trapes i embornals
  Subir