7 de marzo de 2021 7/3/21

“Alzira, una ciutat de conte”, activitat de la Regidoria de Turisme dirigida als més menuts

“Alzira, una ciutat de conte”, activitat de la Regidoria de Turisme dirigida als més menuts - (foto 1)

  La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Alzira, baix la marca “Alzira, un riu de turisme”, inicia una nova activitat dirigida als més menuts. Es tracta d’un concurs en què es posen en valor els edificis, llocs o monuments emblemàtics de la nostra ciutat.

  Hi poden participar tots els estudiants entre primer i sisé de primària. Per a entrar en concurs deuen escollir un edifici patrimonial, lloc o monument d’Alzira, reflectir en un dibuix el tema escollit i escriure un xicotet conte inventat, en valencià o castellà, tenint com a referència el dibuix.

  Tant el dibuix com el conte s’han d’enviar a l’adreça electrònica turisme@alzira.es.

  No s’ha d’oblidar posar el nom i cognoms del participant, col·legi on estudia, curs actual, així com el títol del conte o del dibuix. Els arxius rebuts aniran publicant-se en les xarxes socials de Turisme.

  “Amb esta activitat volem que els més menuts tinguen coneixement dels edificis que formen part de la crònica de la nostra ciutat; afortunadament alguns d’ells continuen drets, altres, no, però perduren els vestigis que són testimoni de la seua existència”, assenyala la regidora encarregada de l’àrea de Turisme, Isabel Aguilar.

  Qualsevol dels edificis, llocs o monuments patrimonials de la nostra ciutat són objecte de la finalitat del concurs, que perseguix difondre l’interés turístic d’Alzira, des de la vessant dels més menuts.

  Els treballs participants seran avaluats per un jurat designat per a la finalitat i s’atorgaran tres premis entre els treballs presentats entre l’1 i el 25 d’octubre, ambdós inclosos:

  - Millor dibuix i conte de 1r i 2n de primària: pissarra electrònica

  - 3r i 4t de primària: tauleta tàctil

  - 5é i 6é de primària: ordinador portàtil

  La regidora de Turisme anima a tots els escolars de primària a participar i ajudar a difondre el més emblemàtic de la nostra ciutat des de la visió turística dels més menuts.

  Subir