8 de marzo de 2021 8/3/21

Alzira celebra el Dia Internacional de la Dansa

Alzira celebra el Dia Internacional de la Dansa - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Alzira celebra el Dia Internacional de la Dansa - (foto 2)

  Diumenge, 29 d'abril se celebra el Dia Internacional de la Dansa, per això, des de l'Ajuntament d'Alzira s'han programat diferents activitats per a este cap de setmana:

  • Divendres 27 d'abril, a les 20.30 hores, al Gran Teatre, el Conservatori Professional de Dansa de València, amb la direcció d'Alicia Gómez i dins del projecte de divulgació de la dansa, oferix un espectacle dirigit a joves i adults amb peces de les tres especialitats que s'impartixen: dansa clàssica, dansa contemporània i dansa espanyola. L'entrada és a un preu únic de 5 euros.
  • Dissabte 28 d'abril, a les 19 hores, al Gran Teatre, la Coja Danza presenta Desgel, un espectacle de dansa familiar amb un preu únic de 3 euros. La direcció és a càrrec de Tatiana Clavel i Raúl León i la coreografia i interpretació, per Santiago de la Fuente i Olga Clavel. Desgel és l'aventura d'una xiqueta esquimal mentre busca què ha provocat que la pedra sagrada del seu poble s'esquerde. Amb l'ajuda del Rabosot, de l'Home que Planta Arbres i de la Xica que Penja els Núvols arribarà a la ciutat des d'on emana la calor que provoca que el seu ecosistema es fonga. Ajudant a tots aquells que intenten evitar, des de les seus xicotetes possibilitats, que el món s'afone, la Xiqueta se n'adona que cada acció és important i que només col·laborant s'aconseguixen les coses.

  La regidora de Cultura, Aida Ginestar, ha manifestat: "La dansa té una part important en la vida de molta gent de la ciutat i, per això, sempre programem dins les activitats culturals unes quantes dirigides a commemorar el Dia Internacional de la Dansa".

  Subir