5 de marzo de 2021 5/3/21

Alzira acull un curs de formació del Col·legi d'Educadors Socials del 13 d'abril al 25 de maig

  • El termini d'inscripció està obert fins al 6 d'abril

La Casa de la Cultura d'Alzira acollirà, del 13 d'abril al 25 de maig, el curs de formació del col·legi d'educadors i educadores socials de la CV, COOESCV, "L'educador/a social com a agent de canvi en coeducació i igualtat". S'emmarca dins del seu pla de formació per a 2018 i amb el mateix col·labora el Centre de Participació Ciutadana de l'Ajuntament d'Alzira.

El termini d'inscripció per a participar d'este ja està obert i finalitza el 6 d'abril. Es realitzarà una sessió a la setmana, divendres de vesprada, de 17 a 21 hores. Un total de 30 hores, divendres 13, 20 i 27 d'abril i 4, 11, 18 i 25 de maig.

Els objectius del curs són:

  • Conscienciar els col·legiats i col·legiades del COEESCV, així com els professionals de l'educació i persones interessades en este tema, al respecte de la importància de la consecució de la igualtat entre sexes.
  • Formar-los perquè integren la perspectiva de gènere, tant a la seua vida personal com en la professional, en l'activitat o activitats educatives que porten a terme.
  • Capacitar-los per a ser agents de canvi en l'eradicació del sexisme i la violència de gènere en la societat.

Tota la informació al respecte del curs, preu de la matrícula, etc., es pot consultar en https://goo.gl/Nhmsq7.

Els participants en el curs rebran un certificat oficial emés pel Col·legi Oficial d'Educadores i Educadoros Socials de la Comunitat Valenciana.

Subir