elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Abans d'acabar l'any hauran conclòs les obres del Palau de Casassús

Abans d'acabar l'any hauran conclòs les obres del Palau de Casassús - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Abans d'acabar l'any hauran conclòs les obres del Palau de Casassús - (foto 2)
  Abans d'acabar l'any hauran conclòs les obres del Palau de Casassús - (foto 3)

  El Palau de Casassús, un dels edificis patrimonials més importants de la nostra ciutat, continua immers en les obres de consolidació i reconstrucció de la coberta. Està previst que les obres finalitzen abans de que acabe l'any, ja que a hores d'ara es troben a un 70% d'execució.

  Cal recordar que s'ha destinat un pressupost de 300.000 euros més IVA, procedents de les ajudes de la Diputació de València, igualment cal destacar que estes obres han permés la contractació de díhuit persones, fruit del plec de condicions que facilita la col·locació d'aturats de la nostra ciutat.

  Este emblemàtic immoble ha patit la degradació del pas del temps, irremeiablement, sense que s'haja fet res per a evitar-la. L'actual equip de govern sensible amb el nostre patrimoni ha donat el primer pas per a conservar un edifici que si no s’haguera actuat en ell s’haguera afonat.

  Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, confia de poder rebre més ajudes que acaben possibilitant la total recuperació d'este immoble tan important per a la nostra ciutat.

  Subir