elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Compromís exige una solución a la demanda de la Escola d’Estiu de Almassora

Compromís exige una solución a la demanda de la Escola d’Estiu de Almassora
  • Gómez lamenta que “una disculpa no es suficiente. De las más de 1.000 solicitudes, solo 340 niños y niñas han entrado en la Escola, sin ofrecer ninguna opción más”

L’Escola d’Estiu d'Almassora ha rebut este estiu més de 1.000 preinscripcions per a matricular-se, i “només hi ha 340 places repartides en cinc quinzenes, sense donar cap solució per a la resta de famílies que necessiten este servici durant l'estiu”, ha lamentat el portaveu de Compromís a Almassora, Julià Gómez.

“Entenem les disculpes del regidor, però el que les famílies d'Almassora necessiten són solucions, i que l'ajuntament responga a esta demanda per als mesos d'estiu”, ha criticat Goméz, que veu com “l'equip de govern de la dreta i l'extrema dreta no faran res per a donar una solució a unes famílies que davant la necessitat han iniciat una recollida de firmes”.

Tal com assenyalen les famílies que demanden el servei de l’Escola d’Estiu, “una població de 25.000 habitants no pot comptar només amb este oferta”, i per això, són necessàries solucions. Gómez ha posat com a exemple altres poblacions com Borriana, en les quals el consistori va habilitar un altre col·legi per a crear una segona Escola d’Estiu per a acollir la demanda de famílies que van sol·licitar el servei durant l'estiu.

La recollida de firmes per a “transmetre la queixa de l'activitat de l’Escola d’Estiu d'Almassora”, contínua en marxa, i l'edil responsable “hauria d'escoltar i donar alguna solució al més prompte possible, i no quedar-se amb unes disculpes que, agraïdes, no resolen la situació de centenars de famílies que s'han quedat fora”.

En total s'han rebut 1.010 sol·licituds de preinscripció per a l’Escola d’Estiu, i només 340 han pogut accedir, la qual cosa suposa que “més de la meitat dels xiquets i xiquetes que havien sol·licitat el servei no el tindran, i les famílies hauran de buscar solucions ells mateixos, sense l'ajuda de l'ajuntament”.

Subir