elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Almassora presenta el I Festival de Teatre, Animació i Música

Almassora presenta el I Festival de Teatre, Animació i Música

  La regidora de Cultura d'Almassora, Isladis Falcó, ha presentat aquest matí el I Festival de Teatre, Animació i Música (FES TAM!), que la localitat celebrarà dissabte que ve 16 en la plaça Pere Cornell. L'organitzador de l'esdeveniment, Sergi Heredia, i la tècnic de Cultura, Lola Sanz, han participat en aquest acte per a desgranar la programació, prevista entre les 10.30 i les 12.45 hores i, en horari de vesprada, de 17.00 a 20.00 hores.

  L'Ajuntament d'Almassora ha confiat en sis companyies que representaran durant el dia els seus respectius espectacles. Dos d'ells es repetiran en una mateixa jornada fins a aconseguir les vuit actuacions “per a un públic obert a noves experiències”, en paraules de l'edil. “El FES TAM! naix amb vocació de futur, per la qual cosa esperem que compte amb el favor del públic”, ha afegit Falcó.

  El programa del matí inclou els espectacles: “L'estrany viatge del senyor Tonet” (10.30-13.30 hores), “La Piccola Orquesta” (11.30 h.), “Katapuntum!” (12.00 h.) i, de nou, “La Piccola Orquesta” (12.45 h.). El primer és una instal•lació de jocs gegants fixos construïts amb fustes i mobles antics. “La Piccola Orquesta” és un espectacle musical itinerant que traslladarà al públic a la música dels antics circs a través de situacions còmiques. “Katapuntum!”, per la seua banda, combina dansa contemporània, malabares d'altura i habilitats de tot tipus.

  L'activitat es reprendrà a la vesprada amb una nova representació de “L'estrany viatge del senyor Tonet” (17.00-20.00 h.). A les 18.00 hores arribarà el torn de “Els enfants”, un nou espectacle itinerant que oferirà una paròdia de la guerra amb sis intèrprets de soldats napoleònics que toquen música alegre. “Adopted”, per la seua banda, arrancarà a les 19.00 hores. En últim terme arribarà el torn de “Cabaret Elegance” amb quatre artistes de circ amb una llarga trajectòria professional. L'espectacle ha sigut premiat a Argentona, Tenerife, Holanda.

  A més del FES TAM!, Falcó ha detallat la resta de la programació cultural d'abril que inclou, aquest divendres, l'espectacle de hipnosis de Toni Pons en la Casa de la Cultura i l'exposició de material etnològic, en col•laboració amb Patrimoni, que es extendrá entre els dies 15 i 24. A més, el departament ha preparat l'obra amb marionetes “Els petits més grans” del dia 30, l'exposició de treballs d'activitats d'oci i temps lliure i el festival de clausura del curs d'introducció a la dansa.
  La responsable del departament ha recordat a veïns i visitants que des del mes passat està en funcionament el sistema de venda d'entrades per internet per als espectacles culturals. Els usuaris poden consultar tota la programació i adquirir els seus tiquets a través de la pestanya 'Venda d'entrades' de la web www.almassora.es.

  Subir