15 de octubre de 2019 15/10/19

Archivo de noticias de Cultura y Espectáculos en Algemesí - Octubre 2014

Algemesí elegida para la vicepresidencia del ICCN

Algemesí elegida para la vicepresidencia del ICCN

ALGEMESÍ | CULTURA Y ESPECTÁCULOS - 11 de octubre de 2014
Algemesí ha sido la ciudad elegida para ostentar la vicepresidencia del Inter-City Intangible Cultural Cooperation Network (ICCN) durante los próximos dos años. El nombramiento se ha producido esta mañana, sábado 11 de octubre de 2014, durante la Asamblea General que ha tenido lugar en la IC...

La Nova Muixeranga d’Algemesí vol fer història plantant l’Alta de Sis en Catalunya

ALGEMESÍ | CULTURA Y ESPECTÁCULOS - 30 de octubre de 2014
La Nova Muixeranga d’Algemesí participarà el proper 1 de novembre a les Festes de Vilafranca del Penedés, amb als Xicots de Vilafranca com anfitrions. També hi participaran els Falcons de Vilafranca, amb els que farà una actuació conjunta, a les 19.30h, en la plaça de Santa Maria, davant l’esglèsia del mateix nom. Per a la Nova Muixeranga aquesta actuació és una de les més importants de la seua història pels reptes que suposa, tant social com tècnics. D’una banda, la responsabilitat de deixar bén alt el nom d’Algemesí en un lloc emblemàtic com...
Subir