elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Compromís presenta a les eleccions municipals una llista preparada per a governar

Compromís presenta a les eleccions municipals una llista preparada per a governar - (foto 1)

  Aldaia comptarà de bell nou per a les properes eleccions municipals del 24 de maig de 2015, amb la formació Compromís per Aldaia (CpA), moviment que duu al darrere el suport de la Coalició Compromís, que presenta candidatures a la pràctica totalitat de localitats valencianes.

  La renovada candidatura, encapçalada pel professor d’institut Carles Andrés i Raga, aglutina un equip de persones joves, ben preparades professionalment i políticament, i a més amb experiència de gestió en els més diversos àmbits socials, econòmics i laborals.

  Compromís per Aldaia aspira a governar, vista la necessitat que manifesta la ciutadania de trencar el bipartidisme empobridor de l’escena política local. Aspira, a més, a marcar amb polítiques progressistes i valencianes les decisions municipals.

  Amb l’eslògan “Amb Compromís per Aldaia, torna a somriure” i el hastag #AmbValentia, comencen a marcar la campanya electoral aldaiera, a la qual també concorren fins a huit candidatures diferents. La campanya de Compromís per Aldaia va reforçada amb l’obertura del seu bloc web http://aldaia.compromis.net, que inclou correu electrònic (aldaia@compromis.net) i la seua presència activa a les xarxes socials com Facebook (Compromís Per Aldaia) i Twitter (@compromisaldaia).

  Carles Andrés explica que “La nostra manera d’entendre la participació política, el nostre Compromís per Aldaia, era i és treballar per la qualitat de vida de tot el poble en un ambient de convivència amable. Per això, i més en temps d’incertesa econòmica, som un factor d’equilibri, d’estabilitat, de treball i d’entesa en un govern plural. Sense conflictes innecessaris, sense sorolls ni propaganda, vam acabar els dos anys de la legislatura en què comptàrem amb representació, amb un balanç positiu”. I acaba afirmant que “El 24 de maig el poble té de nou la paraula. Tenim diverses opcions: podem mirar cap arrere i retrocedir, seguir instal·lats en este llarg present sense canvi o guanyar el futur que volem. La ciutadania d’Aldaia necessita més que mai tornar a somriure”.

   

  Subir