elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre licita la construcció de la 2a fase del nou parc i zona verda d'Alcalà

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre licita la construcció de la 2a fase del nou parc i zona verda d'Alcalà
  • Inclou una zona de jocs infantil, tirolina, work-out de calistenia i skatepark

  • La 1a fase està pràcticament finalitzada mancant que s'instal·lin les estructures previstes: pèrgola i gran castell de

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre ha tret a licitació la construcció de la 2a fase del nou gran parc i zona verda, emplaçat al carrer Ferrocarril d'Alcalà. Aquesta segona fase se situa en una extensió de 5.653 metres quadrats que se sumaran als 4.500 metres quadrats de la primera fase, resultant així un nou pulmó verd dins del nucli urbà d'Alcalà de gairebé 10.000 metres quadrats.

La segona fase del projecte consisteix continuar habilitant grans espais amb terra i vegetació, en els quals situarien una zona de jocs infantil, amb elements de fusta com una cabanya i un tren, pissarres i circuit d'equilibri; una tirolina; un conjunt de work-out de calistenia, amb escales horitzontals i verticals, paral·leles i banc d'abdominals i un skatepark infantil. També s'habilitarà una zona de berenadors, amb taules i bancs. Els diferents ambients es diferenciaran amb vorada longitudinal, pedres de maçoneria en sec i bancals, que separarà i limitarà els diferents espais. Al costat de la zona de work-out es condicionarà un espai obert d'esplai que servirà com a element d'unió amb la resta d'espais del parc.

L'obra té un cost total de 175.000 euros a càrrec de l'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre, dels quals 49.500 euros s'aportaran per la Diputació Provincial de Castelló dins del Pla Reactivem Obris, després de la sol·licitud presentada per l'Ajuntament. Les empreses interessades en l'adjudicació poden presentar les seves ofertes fins al 29 de setembre. L'anunci de licitació està publicat en la Plataforma de Contractació del Sector Públic.

La 1a fase del parc està ja pràcticament finalitzada i en les pròximes setmanes s'instal·laran les grans estructures projectades: una pèrgola i un gran castell de jocs, que es convertirà en un punt d'atracció per a les famílies de la localitat.

L'Alcalde, Francisco Juan, ha destacat que “ja estem més prop de poder gaudir d'una infraestructura pensada per a fer més agradable el nostre poble i que qualsevol veí o veïna, de qualsevol edat, pugui gaudir-lo, ja que serà un espai de convivència i pensat per a tots i totes”.

Subir