29 de marzo de 2020 29/3/20

Més de 100 xiquets gaudeixen de dos dies d’esport de forma gratuïta

Més de 100 xiquets gaudeixen de dos dies d’esport de forma gratuïta - (foto 1)

  Firasport s’ha celebrat per primera vegada durant les vacances primaverals dels estudiants alcoians; fins el moment sempre havia tingut lloc al voltant del Nadal i, com a novetat, s’ha dut a terme els dies 8 i 9 d’abril, dimecres i dijous, en horari de 9.30 a 13.30 hores.

  Més de 100 xiquets, quedant alguns a la llista d’espera, han gaudit d’activitats esportives. Han estat benjamins, alevins i infantils, és a dir, de 9 a 14 anys.

  Els participants han estat dividits 4 grups de 25 cada un, amb 2-3 monitors cadascun. Cada hora han anat rotant realitzant un esport diferent, pels diferents punts del Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre, han practicat bàsquet, judo i natació; a més, miniesport i pàdel durant 30 minuts, subdividint-se els grups. Tots els participants han estat assegurats per Mutua Levante.

  El director del Centre d’Esports Miguel Juan Reig ha destacat que “és la primera edició que realitzem en aquestes dates, i ha estat tot un èxit, hem completat les inscripcions i més de 100 xiquets i xiquetes han gaudit de l’esport de forma gratuïta, la nostra intenció és seguir treballant per a l’esport alcoià i especialment l’esport base”.

   

  Subir