elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Els Socialistas alcoians expliquen la seva gestió a la ciutadania

Els Socialistas alcoians expliquen la seva gestió a la ciutadania - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Els Socialistas alcoians expliquen la seva gestió a la ciutadania - (foto 2)

  Els Socialistas alcoians van fer balanç de legislatura ahir per la vesprada a l’Àgora davant de la ciutadania. Prèvia a aquesta cita, els anteriors dijous 13 i 20 del mes de juny, el PSPV-PSOE ja havia realitzat dues reunions amb els seus militants i simpatitzants amb una molt bona acollida, amb la finalitat d’explicar-los la seva gestió i prioritzar conjuntament els projectes dels propers dos anys de legislatura.

  Ahir fou torn de les associacions i entitats, així com per veïns que es van acostar a l’Agora per poder escoltar el balanç les més de 300 accions que s’han realitzat des que es va accedir al Govern Municipal. Un acte que va estar a càrrec de l’Alcalde i Secretari General del PSPV-PSOE Toni Francés, i dels regidors María Llopis i Manolo Gomicia.

  A banda de les 300 accions fetes, també es van presentar projectes futurs, molts d’ells que ja estan avançats gràcies a las tasca feta fins ara durant aquests dos anys de treball tals com el projecte de ciutat Smart City, l’accés definitiu del Polígon Santiago Payá – Sambenet, la Creació del “Museu del Nadal”, la creació d’un centre juvenil en l’edifici Cervantes, la implantació del WIFI gratuït en espais públics per a tots els alcoians, la revitalització del Partidor o la integració de la Colònia d’Aviació dins del Barri de Santa Rosa.

  Segons l’Alcalde i Secretari General del PSPV-PSOE d’Alcoi Toni Francés ”després de 2 anys d’intens treball era moment d’analitzar el que hem fet i d’actualitzar i renovar el nostre compromís amb Alcoi. Després de la necessària avaluació i reflexió, podem dir que hem engegat a meitat de legislatura al voltant del 50% del nostre programa electoral, que és el document amb el que ens comprometem amb la ciutadania. A més, cal recordar que moltes de les 300 accions que hem portat endavant, en una feina que cal remarcar per part dels nostres regidors de govern, possibilitaran que els propers dos anys la ciutat visualitze eixe canvi de dinàmica que els alcoians mereixen”.

  Subir