24 de febrero de 2020 24/2/20

Reunió per a tractar el futur de les Oficines d'Atenció a les Víctimes del Delicte

Reunió per a tractar el futur de les Oficines d'Atenció a les Víctimes del Delicte - (foto 1)

    La Regidora de Polítiques Socials, Aroa Mira, en companyia de la Vicepresidenta de la Mancomunitat, Mireia Estepa, i la Gerent de la Mancomunitat, Mariona Carbonell, es van reunir ahir a a València amb la Directora General de L'institut Valencià de les Dones i per la Igualtat de Gènere, Anais Menguzzato García.

    La reunió a petició de la Mancomunitat era per a tractar el futur de les Oficines d'Atenció a les Víctimes del Delicte davant de les informacions aparegudes de la creació d'oficines provincials.

    La Directora va traslladar a les representants de la comarca que el recurs es manté al nostre territori, amb seu a Alcoi. La Directora va explicar que el Consell el que vol «és complir l'estatut de la vÍctima, cosa que el partit popular no va fer, creant el recurs a nivell provincial sense deixar de dotar a les oficines que donen cobertura comarcal del personal necessari especialitzat per a l'atenció» tal i com ha explicat Mira.

    Mira ha mostrat la seua satisfacció per la reunió i ha destacat la bona voluntat i predisposició del Consell en aquest tema de gran importància per a tots.

    Subir