9 de julio de 2020 9/7/20

La Regidoria d’Igualtat organitza un curs sobre nutrició i psicologia

    La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Alcoi ha organitzat un curs que, amb el títol ‘Ser dona. Nutrició i psicologia’, té com a objectiu facilitar a les dones que vulguen assistir una sèrie de coneixements i informació al voltant de diferents aspectes relacionats amb el seu benestar físics i psicològic.

    El curs es desenvoluparà al llarg de sis sessions que comencen el 29 d’abril i acaben el 3 de juny, en horari de 19 a 20.30 hores, impartides a l’Aula de Formació de la Policia Local (carrer Casablanca). La psicòloga Gemma Camallonga i la nutricionista Neus Palacios seran les encarregades d’impartir-lo, i per inscriure’s només cal adreçar-se al correu servicioinfodonaalcoi@gmail.com o al telèfon 96 553 71 00 en l’extensió 2629. L’assistència és gratuïta, i les places limitades, per la qual cosa hi haurà inscripcions en estricte ordre d’arribada de les sol·licituds.

    Els continguts de les sessions tractaran sobre aspectes com “el rol de la dona hui en dia”, “alimentar-se saludablement”, “estimar-se i els pensaments positius”, “el cervell femení”, “com ens afecta la menopausa”, o “el plaer de voler-se: relacions amoroses saludables”. La regidora d’Igualtat Aroa Mira ha subratllat que “des del Departament hem volgut posar a disposició de les dones d’Alcoi que vulguen assistir uns tallers impartits per professionals, amb una sèrie de continguts sobre els quals hem detectat una certa manca d’informació fiable i especialitzada. Se’ns havien presentat algunes demandes, i creiem que s’ha configurat un bon programa que tracta aspectes que ens poden interessar molt a les dones”.

    Subir