elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Deu noves pistoles per a la Policia Local

Deu noves pistoles per a la Policia Local
  • La Regidoria de Seguretat continua actualitzant i renovant el material del cos

La Regidoria de Seguretat ha formalitzat l’adquisició de deu noves pistoles per als agents de la Policia Local. Es tracta de deu armes fabricades per HK (filial de l’anglesa British Aerospace) del model USP Compact III, que vindran a reemplaçar als revòlvers dels anys 90 que utilitzen els policies alcoians.

Tal com ha explicat el regidor de Seguretat Jordi Martínez, aquesta nova compra “va en la línia de la renovació d’eines i materials de la Policia Local. Una vegada més, al Pressupost Municipal apareixia des de feia molts anys una partida destinada a l’actualització d’armament, però l’anterior govern no s’havia ocupat de fer efectiva l’adquisició. Nosaltres ja vam comprar sis armes l’any passat, i ara es complementa aquesta renovació amb deu pistoles més, i a més esperem que a finals d’any disposem encara de pressupost per comprar noves armes”.

El regidor incideix en l’esforç que s’està portant a terme per a aconseguir que la Policia Local dispose del millor equipament per a ser la seua feina: “Durant molt de temps ningú s’havia preocupat per posar al dia aquests materials, però per a nosaltres és una prioritat aconseguir que els agents tinguen els millors ferraments per a fer la seua feina. Vam adquirir armilles antibales que substituïen a les que estaven caducades i també hem adquirit nous vehicles per a les patrulles. I la nostra idea, a més, passa per no quedar-nos ahí, sinó seguir invertint en la seguretat dels nostres agents i en l’efectivitat a l’hora de portar a terme la seua feina”.

Subir