elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Convocades les ajudes per a esportistes no professionals 2014

  • La partida augmenta enguany de 7.000 a 8.000 euros

El Butlletí Oficial de la província d'Alacant ha publicat les bases de la convocatòria anual d'ajudes a esportistes no professionals, una convocatòria que enguany compta amb una partida de 8.000 euros, 1.000 més que en l'edició de l'any passat. El termini per presentar sol·licituds estarà obert fins al pròxim 30 d'octubre.

A aquestes ajudes poden acollir-se els esportistes no professionals alcoians que disputen competicions d'àmbit superior al provincial. En paraules del director del Centre d'Esports Miguel Juan Reig, “es tracta d'ajudes que van dirigides a aquells esportistes que, sense ser professionals, tenen unes despeses per mantindre un nivell competitiu en acudir a campionats autonòmics o estatals. L'any passat es van atorgar ajudes a 10 esportistes, i enguany hem augmentat la dotació per intentar arribar a un màxim de 12. La finalitat d'aquesta línia d'ajudes és molt senzilla: que l'Ajuntament recolze als esportistes de la ciutat que estan competint, perquè disposen de millors condicions de progressar i aconseguir les seues metes”.

Tal com arrepleguen les bases, els beneficiaris podran rebre un mínim de 600 euros i un màxim de 2.000. Reig indica que tota la informació relativa a la convocatòria, tramitació i imprés oficial de la Regidoria que cal omplir per al poder optar a les ajudes, ha estat remesa als clubs, i estan també disponibles en la pàgina web del Centre d'Esports.

Subir