elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Convocades les ajudes per a esportistes no professionals de 2013

  • La partida augmenta enguany de 6.000 a 7.000 euros

El Butlletí Oficial de la Província d’Alacant ha publicat hui mateix les bases de la convocatòria anual d’ajudes a esportistes no professionals, una convocatòria que enguany compta amb una partida de 7.000 euros, 1.000 més que en l’edició de l’any passat. El termini per presentar sol·licituds comença demà, i estarà obert fins al proper 9 de novembre.

A aquestes ajudes poden acollir-se els esportistes no professionals alcoians que disputen competicions d’àmbit superior al local. En paraules del director del Centre d’Esports Miguel Juan Reig, “es tracta d’ajudes que van adreçades a aquells esportistes que, sense ser professionals, tenen unes despeses per mantindre un cert nivell competitiu en acudir a campionats autonòmics o estatals. L’any passat es van atorgar ajudes a 8 esportistes, i enguany hem augmentat la dotació per intentar arribar a més beneficiaris. La finalitat d’aquesta línia d’ajudes és molt senzilla: que l’Ajuntament recolze als esportistes de la ciutat que estan competint, per a que disposen de millors condicions de progressar i aconseguir les seues metes”.

Tal i com recullen les bases, els beneficiaris podran rebre un mínim de 600 euros i un màxim de 2.000. Reig indica que tota la informació relativa a la convocatòria, així com els annexos a omplir per optar a les ajudes, han estat remeses als clubs alcoians, i des de demà estaran disponibles en la pàgina web del Centre d’Esports.

Subir