elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Comença el plaç per a demanar la utilització de les instal•lacions esportives per a la temporada 2013-2014

  • La sol•licitud es pot fer mitjançant la web municipal

El Centre d’Esports comunica que ja es poden demanar les diferents instal·lacions esportives per a la seva utilització al llarg de la propera temporada 2013-2014. A banda dels horaris d’entrenaments, es recomana notificar per a la seua previsió en el calendari els esdeveniments i/o competicions extraordinàries que estiguen previstos pels diferents clubs.

La data límit per a presentar sol·licituds d’utilització d’instal·lacions esportives municipals serà el proper 26 de juliol. Serà a partir del dia 2 de setembre quan s’assignaran oficialment en funció de les peticions rebudes. Els horaris que queden lliures seran coberts amb les peticions rebudes fora de termini.

La principal novetat d’enguany és que es podrà registrar de forma directa mitjançant la pàgina web de l’Ajuntament en l’enllaç a continuació: http://www.alcoi.org/ca/areas/deportes/instalaciones/solicitud_entre.html

Segons el Director del Centre d’esports Miguel Juan Reig “és moment per a poder planificar la temporada vinent i des del Centre d’Esports estem treballant per a que tot estiga a punt en l’inici del nou curs. Enguany com podeu veure, es pot fer el registre de sol·licitud d’instal·lacions mitjançant Internet. Amb aquesta mesura el que pretenem és facilitar als clubs aquest tràmit burocràtic, per a que els resulte el més senzill possible fer aquesta demanda”.

Subir