elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Mònica Jover serà l’autora del Cartell de Festes

Mònica Jover serà l’autora del Cartell de Festes
  • Així ho ha decidit la Regidoria de Festes després d’obrir consultes amb tots els grups municipals

MÁS FOTOS
Mònica Jover serà l’autora del Cartell de Festes - (foto 2)

La pintora alcoiana Mònica Jover serà l’encarregada de crear el Cartell de Festes de l’any 2014. Així li ha estat ja comunicat a la pròpia artista, després que la Regidoria de Festes haja decidit confiar la tasca en aquesta artista amb una consolidada trajectòria professional.

La Regidoria de Festes ha decidit encarregar el cartell a Jover després d’haver realitzat una ronda de consultes i reunions amb els diferents grups polítics municipals, a qui se’ls ha oferit la oportunitat de participar en la decisió bé directament o bé mitjançant l’assessorament de persones qualificades externes.

Així, la pintora que crearà l’obra que anuncie les festes de Moros i Cristians de 2014 serà Mònica Jover Calvo (Alcoi, 1973), llicenciada per la Facultat de Belles Arts de Sant Carles de València i que també ha cursat estudis a l’École Supérieure Beaux Arts La Cambre de Brussel·les; ha estat becada i premiada per nombroses institucions, entre les quals destaca el primer premi del certamen Ciutat d’Alcoi de pintura de 2002. Ha realitzat exposicions individuals a Xàbia, l’Albir, Alacant, Alcoi, Elx, El Campello, Ontinyent, Dénia, Altea o Calp, i ha participat en mostres col·lectives a ciutats com Barcelona, Palma de Mallorca, Madrid, El Caire, Nova York o Lima. Cal remarcar que actualment Jover està exposant la seua obra a l’Àgora dins la mostra ‘Llenguatges compartits’, junt amb les pintores Aurèlia Masanet i Maria Lluïsa Pérez, exposició que podrà visitar-se fins el 29 de novembre.

Jordi Martínez ha expressat la seua satisfacció “perquè estem segurs que, com a alcoiana i com a gran artista, segur que farà un cartell de gran qualitat plàstica. Mónica Jover és hui per hui una de les millors pintores que tenim a la ciutat, i estem segurs que ho tornarà a demostrar amb el nostre cartell”.

Subir