elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

La Mitja Marató arriba a la seua inscripció màxima

  • L’organització va establir un límit de 1.200 esportistes, als quals s’han de sumar els més de 100 xiquets participants

Demà es disputa la Mitja Marató d’Alcoi-La Unión Alcoyana, una prova que presenta importants novetats enguany, principalment l’homologació per part de la Federació Espanyola d’Atletisme del circuit urbà pel qual discorrerà. Sense dubte, una prova que ha despertat gran expectació entre els atletes de les nostres comarques i fins i tot de fora d’elles, ja que s’han cobert totes les places d’inscripció previstes, que l’organització va situar en 1.200 inscrits.

Així, la inscripció s’ha tancat cobrint totes les places, a les quals s’han de sumar els més de 100 xiquets i xiquetes que prendran part a la Micromarató. S’ha d’assenyalar que el nombre de corredors locals inscrits s’aproxima al 25% dels atletes, el que demostra que la prova és tot un pol d’atracció que portarà un gran nombre de visitants a la ciutat.

El regidor d’Esports i Seguretat Natxo Gómez destaca que la Mitja Marató és una autèntica festa esportiva: “Hem de pensar que durant un matí la ciutat es convertirà en un gran estadi en què més d’un miler d’atletes, i el públic que li agrade l’esport, podrem gaudir d’un esdeveniment únic. Comprenem que per a molta gent puga suposar una molèstia, però l’organització treballarà per a que la prova represente els menors problemes possibles per a la ciutat”.

En aquest sentit, Gómez subratlla que hi ha un dispositiu format per més de 350 persones que atendran qualsevol incidència i garantiran la seguretat dels corredors i la tranquil·litat de la jornada: més de 300 voluntaris entre Protecció Civil, voluntariat del Centre d’Esports i voluntariat d’organització del Club Atletisme Alcoi; més de 40 efectius de la Policia Local; al voltant de quinze persones d’organització, i també membres de la Brigada d’Obres conformaran el dispositiu humà.

Gómez ha volgut recordar una vegada més que “el trànsit estarà restringit durant tot el matí als principals carrers de la ciutat, però que estiga restringit no vol dir que estarà completament tallat. S’habilitaran passos intermitents, carrils alternatius paral·lels a la cursa quan siga possible, passos d’emergència per al pas de bombers, policia o ambulàncies... Hi haurà molta gent treballant per a atendre qualsevol problema en tot moment. Ara, hem de tornar a reiterar que aconsellem no agafar el cotxe demà de matí sempre que siga possible”.

Aquest missatge i els fitxers annexos que puga tenir són confidencials. Aquests contenen informació reservada que no pot ser difosa. Si vosté ha rebut aquest correu per error, tinga l’amabilitat d’eliminar-lo del seu sistema i avisar el remitent per mitjà d’un reenviament a la seua adreça electrònica; no haurà de copiar el missatge ni divulgar-ne el contingut a cap persona. La seua adreça de correu electrònic juntament amb les seues dades personals consten en un fitxer la titularitat del qual és de l’Ajuntament d’Alcoi, i la seua finalitat és mantenir el contacte amb vosté. Podrà exercir els drets d’accés, modificació i, si és procedent, cancel·lació, tot enviant un escrita amb aquesta finalitat, acompanyat d’una fotocòpia del seu DNI a l’adreça següent: Excm. Ajuntament d’Alcoi, Plaça d’Espanya, 1 (CP 03801 – Alcoi).

Subir