21 de febrero de 2020 21/2/20

Medi Ambient reforça la recollida de residus al disseminat i recorda que l’ús dels contenidors és només per a particulars

  • Passa a recollir-se dues vegades per setmana

La Regidoria de Medi Ambient ha reforçat la recollida de residus a les àrees disseminades i urbanitzacions de l’entorn del nucli urbà, donat que durant aquestes setmanes la població a aquestes zones comença a augmentar. En lloc de passar una vegada a la setmana, els serveis de recollida passaran dues vegades, tractant de millorar el servei durant les properes setmanes i al llarg de l’estiu.

El regidor de Medi Ambient Paco Agulló, no obstant, ha recordat que l’ús dels contenidors és només per a particulars, i no per a les empreses que es dediquen al treball de desbrossament i jardineria: “Les empreses s’han de fer càrrec del trasllat dels seus residus, i no poden dipositar-los als contenidors per a ús dels ciutadans. Som conscients que s’han produït problemes a l’àrea del Baradello, i ja ens vam posar en contacte amb l’empresa encarregada del servei per solucionar el més prompte possible aquesta circumstància. És cert que en aquest cas concret s’ha produït un desajust, i demanem disculpes als veïns per la incomoditat que suposa, però també demanem que es faça un ús correcte del servei i evitarem molèsties i problemes”.

Subir