22 de octubre de 2019 22/10/19

Medi Ambient convoca un curs de fertilització en l’agricultura ecològica

  La regidoria de Medi Ambient d’Alcoi ha convocat una nova oferta formativa adreçada als usuaris dels 33 horts socials ecològics que hi ha en marxa, i també a professionals de l’agricultura de les nostres comarques. Es tracta del Curs de Fertilització en l’Agricultura Ecològica, que està coordinat per l’Estació Experimental Agrària de Carcaixent, pertanyent a l’Institut Valencià d’Investigacions Agràries (IVIA), en col·laboració amb l’Ajuntament d’Alcoi.

  El curs tindrà lloc els dies 24, 25 i 26 de febrer, al Centre Social de la Zona Nord, en horari de 9 a 14 hores. Les places són limitades, i la inscripció està ja oberta al Departament de Medi Ambient.

  Tal i com ha explicat el regidor de Medi Ambient Paco Agulló, “aquest curs continua formant part de l’oferta de formació en agricultura ecològica que el Departament de Medi Ambient ofereix per a que tant els usuaris dels horts socials municipals com els professionals en actiu del sector agrícola puguen ampliar els seus coneixements. També està pensat per a, fins i tot, aquells agricultors del nostre entorn que vulguen donar el pas cap a un model d’agricultura més sostenible i respectuosa amb l’entorn natural. Des de la regidoria creiem que és important fer una feina de divulgació i foment de l’agricultura natural, front als models agrícoles agressius amb el medi, i una bona forma de complir aquest objectiu és oferir coneixements i formació als agricultors del nostre territori”.

  Durant el curs els assistents tindran accés a coneixements sobre la composició del sòl, els elements minerals, els adobs verds, sobre com fer fertilitzants naturals o sobre compostatge, entre altres matèries. L’assistència és gratuïta, i hi ha disponibles al voltant de 40 places.

  ocultar
  Medi Ambient convoca un curs de fertilització en l’agricultura ecològica
  Subir