3 de abril de 2020 3/4/20

El Dia del Medi Ambient continua amb tres activitats aquest cap de setmana

  • Ahir es va celebrar l’acte central al Passeig de Cervantes

El Departament de Medi Ambient ha convocat per a aquest cap de setmana tres noves activitats dins el programa que commemora el Dia Mundial del Medi Ambient, celebrat ahir 5 de juny amb una jornada lúdica al Passeig de Cervantes que va congregar a un nombrós públic al llarg de la vesprada.

Tallers, conta-contes, jocs infantils d’habilitat a partir de materials reutilitzats, taules informatives i difusió de materials per conscienciar als més menuts van servir per aglutinar públic de totes les edats en una cita que repetia format per segon any consecutiu, i que va tindre una gran resposta.

El programa continua hui mateix amb una jornada d’identificació i seguiment de rates penades, amb una eixida a partir de les 20.30 hores pel riu Riquer coordinada per la Fundació Limne; els assistents han de portar entrepà per sopar, ja que la Regidoria posarà begudes i ‘picaeta’. Diumenge 8 de juny s’han preparat dues activitats: una visita al mas i molins del Racó Sant Bonaventura per conèixer l’ús de l’aigua i l’economia agrària desenvolupada a la zona, que serà guiada per l’historiador Gabriel Guillem, amb eixida a les 9 hores des de l’àrea de descans de la Via Verda. I una visita al rusc didàctic de la Font Roja coordinada per Salvador Andrés, de l’associació ASAF.

El punt i final al programa el posarà la jornada de control i seguiment de tortugues que tindrà lloc el diumenge 15 de juny, també coordinada i dirigida pels tècnics de la Fundació Limne.

Subir