11 de abril de 2021 11/4/21

L’Ajuntament felicita als guanyadors alcoians dels Premis Ovidi Montllor

  • Estela Tormo, Pau Miquel Soler i Arthur Caravan van obtindre premis a la gala d’ahir

Ahir es va celebrar al Teatre Micalet de València la gala de lliurament dels Premis Ovidi Montllor, els guardons que reconeixen els millors treballs de la música editada al País Valencià i cantada en la nostra llengua. I una vegada més, els músics alcoians van estar entre els triomfadors d’aquests guardons.

Estela Tormo, amb el seu àlter ego ‘Júlia’, va obtindre el Premi a la Millor Maqueta; el grup Arthur Caravan va guanyar el Premi al Millor Videoclip pel treball del realitzador també alcoià David Cloquell sobre la seua cançó ‘Vents’, enregistrat a més a la Font Roja; i Pau Miquel Soler, cantant d’Arthur Caravan, va obtindre el Premi al Millor Disc de Cançó pel seu primer treball discogràfic en solitari, anomenat ‘L’amor o la guerra’, en què musica poemes del ‘Mural del País Valencià’ de Vicent Andrés Estellés.

El regidor de Cultura Paco Agulló ha volgut felicitar en nom de l’Ajuntament a tots els premiats, però especialment als artistes alcoians que van obtindre aquests reconeixements. Agulló destaca que “una vegada més constatem que la música feta a la nostra ciutat està en plena forma, i que els nostres creadors són capdavanters a tot l’àmbit autonòmic. Alcoi té un gran potencial cultural i artístic, i aquests guardons ens permeten constatar que més enllà de les nostres comarques també es reconeix aquest talent nascut a Alcoi. Hem de saber treballar per posar-lo en valor i projectar-lo, i que aquests joves talents puguen consolidar-se professionalment i artística”.

Subir