elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

L’Ajuntament convoca la XXIV Beca de Medicina ‘Ana i Camilo Gisbert Pascual’

  • Obert el termini de sol·licituds fins el 2 de novembre

L’Ajuntament d’Alcoi acaba de convocar la XXIV edició de la Beca de Medicina ‘Ana i Camilo Gisbert Pascual’. Es tracta d’una convocatòria que té com a finalitat ajudar els joves que realitzen els seus estudis en el camp de la medicina, amb una beca directa per cobrir part de la despesa de la seua formació.

La beca està dotada amb 2.250 euros i està condicionada a que l’estudiant beneficiari finalitze amb èxit el curs lectiu en que ha estat matriculat durant l’any acadèmic i en què s’ha beneficiat de la beca. Segons el regidor de Salut Pública Jordi Tormo, “aquesta és la xicoteta aportació que fem des de l’Ajuntament d’Alcoi per reconèixer la importància de la medicina i també el paper de la figura del metge a través de la convocatòria en nom d’Ana i Camilo Gisbert”.

La valoració de les sol·licituds presentades s’efectua atenent als criteris de no haver gaudit d’aquesta beca en edicions anteriors, així com pel curriculum del sol·licitant (cursos, congressos, seminaris, jornades, etc.), els resultats acadèmics obtinguts, el nivell d’estudis a cursar i l’estat socioeconòmic de la unitat familiar. Segons Jordi Tormo, “aquesta és la nostra forma d’ajudar a un jove estudiant del nostre municipi que cada any pot beneficiar-se d’aquesta beca per fer front a les despeses de formació, sobretot en aquesta època en la qual el suport institucional i econòmic als estudiants és més necessari que mai”.

La resolució de les sol·licituds la realitza un tribunal d’avaluació format per representants de l’Ajuntament, tècnics municipals i representants del Departament de Salut de l’Àrea d’Alcoi.

Subir