elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Un expert analitzarà els efectes de la reforma local sobre Serveis Socials

  • Iniciativa sorgida al Consell Municipal de Benestar Social

En la seua última reunió, el Consell Municipal de Benestar Social va estimar la necessitat de conèixer de la mà d’algun expert el Projecte de Llei de Racionalització i Sostenibilitat de l’Administració Local, així com les seues possibles repercusions en els serveis socials municipals.

Per a això, s’ha contactat amb el funcionari de carrera de l’Administració Especial de la Generalitat Valenciana José Conrado Moya Mira, que a més és llicenciat en Psicologia i expert universitari en Organització, Gestió i Avaluació d’Entitats Públiques Territorials Espanyoles. En l’actualitat és assessor tècnic del Sídic de Greuges, i un expert contrastat en l’àmbit del benestar social donada la seua dilatada carrera professional.

La jornada tindrà lloc el dia 10 de desembre a les 19 hores a l’Àgora, i està oberta a associacions professionals i públic en general, amb un torn obert de paraules per atendre les inquietuds i dubtes dels assistents. Tal com explica la regidora de Benestar Social Aroa Mira, “la reforma que planteja el Govern central tal i com està plantejada suposa un desballestament dels serveis socials locals i un descens brutal de la qualitat del servei al ciutadà, per això al Consell de Benestar Social s’ha cregut important conèixer exactament quins efectes pot tindre sobre el benestar de la ciutadania i poder tractar la qüestió obertament amb tots aquells interessats. De moment, aquest Govern municipal té previst mantindre al màxim el nostre compromís amb les persones, especialment amb les més desafavorides i amb menys recursos, i de cara als propers Pressupostos Municipals mantindrem les partides d’enguany”.

Subir