elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Dilluns s’obrin al trànsit dos nous ponts

  • La línia 4 començarà a circular pel pont Francisco Aura a partir de les 14 hores del mateix dilluns

El proper dilluns 27 de gener està prevista la inauguració oficial dels nous ponts de la ciutat: el que unirà Santa Rosa i Batoi i el pont Francisco Aura entre Zona Nord i Viaducte. El president de la Generalitat Alberto Fabra i la consellera d’Infrastructures, Territori i Medi Ambient Isabel Bonig han confirmat la seua presència a partir de les 11.30 a Santa Rosa i a les 12.15 al Viaducte, per als actes oficials que marcaran l’obertura dels dos vials.

Cal ressenyar que en el moment en què acaben els actes oficials, s’obrirà la circulació als nous viaductes de forma imminent. Així, els barris units per ambdues infrastructures podran començar a fer servir aquests vials com a alternativa als que han estat al llarg dels anys les rutes habituals.

Igualment, des del Departament de Mobilitat Urbana Sostenible de l’Ajuntament s’ha anunciat que s’ha decidit habilitar el trajecte previst per a la línia 4 de l’autobús urbà a partir de les 14 o 14.30 hores. És a dir: la línia 4, que ara per ara fa un recorregut alternatiu mentre el pont entre Viaducte i Zona Nord continua tancat al trànsit, començarà a circular per l’esmentat pont amb normalitat, seguint l’itinerari que s’ha anat difonent des de l’entrada en servei dels canvis al bus.

El regidor de Mobilitat Jordi Martínez ha indicat al respecte que “hem cregut oportú que la línia regularitze el seu itinerari el més prompte possible, ja que la informació sobre els canvis inclou el recorregut i les parades del trajecte pel pont de Francisco Aura. Per tant, com abans deixe el recorregut alternatiu que cobreix ara, serà millor per als usuaris i per al servei en general”.

Subir