31 de marzo de 2020 31/3/20

Dilluns es lliuren els 25 creuers de la Federació de Comerç

  • Ja s’ha celebrat el sorteig d’entre les més de 10.000 butlletes participants

La Federació de Comerç i Afins d’Alcoi ha celebrat aquesta mateixa setmana el sorteig dels 25 creuers per a quatre persones, dins la campanya nadalenca que s’ha tancat fa uns dies. Una vegada extretes les butlletes guanyadores d’entre les més de 10.000 presentades, la Federació s’ha posat en contacte amb els guanyadors i amb els establiments on han estat presentades les butlletes presentades, per tal de convocar-los a l’acte de lliurament, el qual tindrà lloc el dilluns 20 de gener a les 12.30 hores al saló d’actes de la Cambra de Comerç i Indústria d’Alcoi.

El sistema per triar els guanyadors ha consistit a extraure 6 bitllets de cadascuna de les zones comercials (Zona Nord, Santa Rosa, Eixample i Centre), més un bitllet d’entre tots els participants, fins a completar els 25 creuers.

La presidenta de la Federació, Guadín Garcia, ha mostrat “gran satisfacció per l’acollida d’aquesta campanya promocional”, alhora que assenyalava que “la campanya de vendes ha estat també molt positiva, millor que l’any passat, encara que ha començat tard perquè és habitual a la nostra ciutat que les compres se centren més en Reis que en el Pare Noel”.

Subir