29 de octubre de 2020 29/10/20

Demà es presenta el llibre de Jordi Tormo sobre Ovidi Montllor a Madrid

    El llibre de Jordi Tormo ‘Ovidi Montllor. Un obrer de la paraula’, editat amb la col·laboració dels ajuntaments d’Alcoi i Barcelona, es presenta demà dimarts a les 19 hores al Centre Cultural Blanquerna de Madrid, en un acte d’homenatge al cantautor alcoià organitzat per la delegació de la Generalitat de Catalunya a la capital de l’Estat, dins la Setmana Cultural d’aquesta seu.

    L’acte comptarà amb una notable participació alcoiana: el regidor de Cultura Paco Agulló intervindrà per obrir l’acte just després del delegat de la Generalitat Josep Maria Bosch; a continuació, el poeta alcoià David Peidro, acompanyat pel músic també d’Alcoi Pau Miquel Soler, oferirà un recital de poesia. L’escriptor Ignasi Riera pronunciarà a continuació una conferència anomenada ‘Els poetes d’Ovidi Montllor: Salvat-Papasseit, Vicent Andrés Estellés, Josep M. de Sagarra’. I a continuació tindrà lloc la presentació del llibre pròpiament dita, a càrrec del seu autor Jordi Tormo, i de l’autor del pròleg, el cantautor Feliu Ventura.

    Clourà l’acte un recital de cançons del propi Feliu Ventura i del també alcoià Alfons Om, que presentarà l’últim espectacle del seu grup, VerdCel, anomenat ‘VerdCel canta Ovidi’.

    El regidor alcoià Paco Agulló destaca que “ja hem incidit moltes vegades en com la figura d’Ovidi Montllor projecta Alcoi, i també la cultura alcoiana, més enllà de les nostres comarques. Aquesta és una mostra d’aquesta transcendència, ja que de la mà d’Ovidi, del seu llegat poètic i artístic, i del llibre que recull aquesta vessant poètica, presentem davant el públic madrileny una petita mostra de la cultura alcoiana”.

    Subir