elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Hui i demà, portes obertes al Conservatori de Dansa

  • Dijous es va inaugurar el curs actual al Conservatori de Música i Dansa, que augmenta un 20% l’alumnat

El Conservatori Municipal de Música i Dansa Joan Cantó va celebrar dijous l’acte d’inauguració del curs 2013/2014, un acte que va comptar amb les actuacions del Trio Amargós (Rezart Kapetany, Julio Fresneda i Juan Antonio Recuerda) i del Ballet del propi Conservatori amb coreografies de Raquel Doménech, Carmina Doménech i Maite Silvestre, i direcció de Carmina Doménech. El Centre Cultural ‘Mario Silvestre’ va acollir aquesta activitat, que va comptar amb una intervenció del subdirector territorial de la Conselleria d’Educació Pablo Ortega i el regidor d’Empresa, Formació i Innovació Manolo Gomicia.

L’inici oficial del curs es completa hui i demà amb una jornada de portes obertes al Conservatori de Dansa; entre les 17.30 i les 21 hores de hui dilluns i demà dimarts totes les persones que vulguen conèixer l’activitat docent del centre poden acudir a les dependències del Conservatori al carrer Joan Cantó.

Cal destacar que enguany el Conservatori ha augmentat un 5% la matrícula en ensenyaments oficials (48 d’Elemental i 88 alumnes de Professional; 136 en total), mentre que ha incorporat a 24 nous alumnes en les noves especialitats no oficials (10 d’Elemental i 14 de Professional), a l’espera de que altres cinc alumnes es matriculen els propers dies. En conjunt, hi ha matriculats més de 160 alumnes, el que representa un 20% d’augment de matrícula respecte el passat curs, quan ja va augmentar el nombre d’alumnes en una proporció semblant.

El regidor de l’àrea Manolo Gomicia destaca que el curs que ara s’inicia “marca un abans i un després en la història del Conservatori alcoià, ja que estrenem cinc noves especialitats que permetran a molts estudiants i a les seues famílies no haver de viatjar a altres localitats per continuar els seus estudis musicals. Des del Govern municipal estem fent un esforç molt important per incrementar la qualitat educativa en la ciutat, i això passa també per poder ampliar l’oferta al Conservatori potenciant aquest centre d’estudis per a que siga un referent en el seu àmbit, i un motor de l’ensenyament musical a les nostres comarques. I l’esforç no s’acaba ací, perquè l’any vinent augmentarem encara més el nombre d’especialitats que s’imparteixen a Alcoi”.

Subir