25 de febrero de 2020 25/2/20

Comença la segona edició del programa Ocupació Jove

Comença la segona edició del programa Ocupació Jove - (foto 1)
  • Es portaran a terme quatre tallers als mesos de febrer i març

MÁS FOTOS
Comença la segona edició del programa Ocupació Jove - (foto 2)

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament d'Alcoi ha programat de nou enguany el programa d'Ocupació Jove 2014 amb 4 tallers per al primer trimestre de l'any. El programa que es va encetar l'any passat va tenir molt bona acollida per part dels joves alcoians i, fins i tot, alguns tallers es van haver de duplicar per la demanda de places. En total, més de 200 persones van participar d'aquestos tallers al llarg del 2013 en la primera edició del programa.

Els tallers d'aquesta segona edició programats per febrer i març pretenen, de nou, donar eines als joves alcoians per a presentar el seu projecte professional al món laboral. Tal i com comenta la regidora de joventut Maria Llopis, “el programa d'Ocupació Jove va néixer l'any passat amb la intenció d'anar un pas més enllà dels típics cursos de ‘com fer un currículum’ que ja ofereixen altres entitats; els nostres tallers plantegen un canvi de paradigma en la recerca de feina, apostant per una actitud proactiva per a que els nostres joves creen el seu ‘projecte professional’ i el presenten a un món laboral canviant i molt competitiu. Volem cursos innovadors i atractius. La veritat és que, de moment, les valoracions dels assistents han sigut bones i molts ens han demanat més eines, així que al llarg del 2014 continuarem amb aquesta iniciativa per ajudar als joves a entrar al món laboral”.

El primers tallers seran els dimecres 12 i 26 de febrer a l'Àgora, de 16 a 20 hores. El dimecres 12 serà el taller “Conta-li al món de que eres capaç” i el 24 un altre de “Emplea't en les xarxes socials”. Els tallers continuaran realitzant-se a l'Àgora, a la planta de dalt del Mercat de Sant Mateu, creant sinergies i coneixent de primera mà aquest espai i totes les ajudes que l'Ajuntament d'Alcoi ha creat per impulsar el canvi de model econòmic i l'emprenedorisme.

Els altres dos tallers, al mes de març seran també el dimecres 12 i 26, amb els títols: “Tècniques creatives per a buscar feina” i “Entrena't per a la recerca de feina”. Tots aquells interessats en participar han d'inscriure's en la Regidoria de Joventut, telèfon 96553 71 40, e-mail joventut@alcoi.org o a la seu de la Regidoria, al Carrer Major número 10.

Subir