28 de febrero de 2021 28/2/21

El Centre d’Esports amplia el servei sanitari al Poliesportiu

  • Corbrirà dissabte fins les 14.30 hores, assegurant la cobertura als partits que comencen a les 12.30 hores

A partir del pròxim cap de setmana el Centre d’Esports ampliarà el Servei Sanitari ATS al Poliesportiu Francisco Laporta, de forma que tot el temps de joc dels partits que comencen a les 12.30 hores tinguen cobertura sanitària. Els horaris, així doncs, seran els següents: dissabte de 9 a 14.30 hores i de 16 fins les 21 hores, i diumenge de 9 a 14.30 hores.

L’objectiu del Centre d’Esports no és altre que anar ampliant serveis fins a cobrir tots els horaris en què es disputen partits. En paraules del seu director, Miguel Juan Reig, “hi ha partits que comencen a les 12.30 hores, i així ens assegurarem que puga estar cobert el servei per a que els esportistes disposen de la major seguretat possible en cas de produir-se alguna lesió o incidència”.

Fins ara, el servei s’acabava a les 14 hores, de manera que quedava un horari al descobert en què podia existir risc per no atendre algun tipus d’incidència. Segons el director del Centre d’Esports, “la nostra voluntat seria arribar a cobrir el servei de divendres a diumenge de vesprada, però ara per ara només podem arribar a cobrir aquest horari. Hem de recordar que la responsabilitat d’atenció sanitària recau en els propis equips que actuen com a locals; no és un servei corresponent a l’Ajuntament, però entenem que hem d’estar sempre al costat del nostres esportistes i farem tots els esforços que siguen necessaris per millorar el servei”.

Des del Centre d’Esports s’ha recordat que la partida de servei d’ATS està al voltant d’11.000 euros al Pressupost de l’any en curs, estant previst ampliar tant la partida com el propi servei per als propers Pressupostos Municipals.

Subir