elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Un centenar de majors de 65 anys i 300 xiquets a les jornades especials de les piscines

Un centenar de majors de 65 anys i 300 xiquets a les jornades especials de les piscines
  • L’oferta es repetirà al mes d’agost

Aquests dies les piscines municipals han acollit les jornades especials que organitza el Centre d’Esports : un matí de jocs infantils dedicat als més joves a la Piscina Municipal José Trenzano, i una jornada de portes obertes a totes les piscines per a majors de 65 anys.

La jornada dedicada al públic infantil va tindre lloc el passat dijous 17 de juliol, amb jocs unflables aquàtics de 10 a 13 hores que van motivar que al voltant de 300 assistents menors de 16 anys pugueren gaudir de l’activitat, i de l’entrada gratuïta a la Piscina Municipal José Trenzano. En conjunt, aquella jornada la piscina va tindre una afluencia superior a les 400 persones, entre xiquets i xiquetes i adults.

En quant a la jornada de portes obertes per a majors, ahir dilluns 21 de juliol, va tindre aproximadament un centenar de participants que van poder accedir gratuïtament durant tot el dia a qualsevol de les tres piscines municipals. En concret, 10 van acudir a la piscina de Batoi; 33 van passar per la piscina del poliesportiu Juan Agudo Garat de Caramanxel; i 59 van optar per gaudir de la jornada de bany a la Piscina Municipal José Trenzano.

El dilluns 11 d’agost es repetirà aquesta jornada de portes obertes per a majors de 65 anys, mentre que el següent dilluns, 18 d’agost, tornarà a realitzar-se l’activitat de jocs infantils a la Piscina Municipal José Trenzano. El director del Centre d’Esports Miguel Juan Reig valora la resposta del públic tot subratllant que “estem contents de que la gent puga gaudir de les piscines i d’aquestes ofertes especials. La temporada de piscines està funcionant molt bé, i esperem que en la pròxima convocatòria d’aquestes activitats el públic continue responent i gaudint d’aquestes instal•lacions que són de totes i tots”.

 

Subir