13 de diciembre de 2019 13/12/19

Campanya de difusió del Nadal alcoià a diferents ciutats valencianes

Campanya de difusió del Nadal alcoià a diferents ciutats valencianes - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Campanya de difusió del Nadal alcoià a diferents ciutats valencianes - (foto 2)

  La regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Alcoi ha realitzat durant aquestes setmanes una campanya de difusió de les activitats del Nadal alcoià, instal·lant un total de 50 cartells de grans dimensions a expositors estables (mupis) de sis localitats valencianes: Elx, Gandia, Xàtiva, Sagunt, Benidorm i el Campello.

  Tal i com explica la regidora Maria Llopis, “el nostre Nadal és ben conegut a les nostres comarques, d’on acostumem a rebre visitants. I el que hem intentat amb aquesta campanya és arribar a un públic de comarques veïnes dins el territori autonòmic, un turisme per al qual Alcoi resulta una destinació interessant per vindre a conèixer les celebracions, passar el dia a la ciutat, visitar algun restaurant i fer compres. Per això, creiem que la presència publicitària amb cartells als carrers pot resultar un bon atractiu”.

  El cartell recull informació com els dies i horaris de celebracions de les desfilades de la Trilogia Nadalenca (Pastoretes, Ban i Cavalcada), els dies de funcions obertes del Betlem de Tirisiti, i també els tallers infantils que s’inclouen en l’oferta del Casal de Nadal. A més, incorpora un codi QR que enllaça amb la pàgina web de Turisme, on hi ha completa informació sobre la ciutat, els seus atractius i els serveis a l’abast del visitant.

  Les dues ciutats amb major presència de la campanya són Elx i Benidorm, amb 15 cartells a cadascuna d’elles; mentre que a Xàtiva, Sagunt (i el seu Port), Gandia (i el Grau), i el Campello, s’han instal·lat 5 cartells a cada localitat.

  Maria Llopis destaca que “any rere any constatem que el treball de difusió i promoció del nostre Nadal ofereix resultats, i tant el treball estrictament publicitari que fem des de la Regidoria, com la presència de les nostres tradicions i celebracions nadalenques als mitjans de comunicació de tot l’Estat durant aquestes dates, ens estan donant a conèixer com una de les destinacions més singulars i atractives per a aquesta època de l’any”.

  ocultar
  Campanya de difusió del Nadal alcoià a diferents ciutats valencianes
  Subir