27 de septiembre de 2020 27/9/20

La biennal Art Nostre arriba a Alcoi

  • Hui a les 20 hores s’inaugura a la Capella de l’Antic Asil la mostra, organitzada per la Mancomunitat

 Aquesta vesprada a les 20 hores s’inaugura a la capella de l’Antic Asil del Camí la mostra que recull les obres seleccionades per a la IV edició de la Biennal Art Nostre, que organitza la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat. El públic alcoià tindrà al seu abast una exposició itinerant que ha visitat ja diverses localitats de les nostres comarques, i que reuneix obres d’un total de 23 artistes plàstics.

La mostra es podrà visitar fins el proper 28 de novembre en horari de 17.30 a 20.30 hores, de dilluns a divendres. Tal i com explica el regidor de Cultura i Polítiques Comarcals de l’Ajuntament d’Alcoi Paco Agulló, “aquesta gran iniciativa de la Mancomunitat té com a objectiu promoure les arts plàstiques en el conjunt del nostre territori; no només fer una exposició itinerant que visita moltes localitats del nostre entorn, i que ara es presenta a Alcoi, sinó també estimulant el treball dels nostres creadors i oferint la possibilitat als nostres artistes, i també als de fora, de formar part d’una activitat que està tenint gran acollida allà on viatja”.

L’exposició que hui s’inaugura se suma a la resta de mostres d’arts plàstiques que conformen la programació estable de la Regidoria de Cultura en aquest terreny: l’exposició del jove autor Rubén Fresneda al Centre Ovidi Montllor, la mostra de Carlos Merchán a l’Àgora, i l’exposició d’Aurèlia Masanet a la Llotja Sant Jordi. A més, cal assenyalar que des d’ahir es pot visitar al Centre Cultural ‘Mario Silvestre’ una altra mostra: una exposició que recull els 25 anys d’història del Grup de Danses Sant Jordi.

Subir