24 de febrero de 2021 24/2/21

Benestar Social posa en marxa un curs adreçat a mares i pares d’adolescents

    La Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives de la Regidoria de Benestar Social ha posat en marxa la segona edició de la seua Escola de Pares i Mares ‘Com actuar? Drogues, adolescència i dubtes’, una acció formativa gratuïta que es desenvoluparà al llarg del mes de novembre en quatre sessions diferents.

    El curs està adreçat a mares i pares de joves que cursen entre sisé de Primària i primer d’ESO, i té com a objectiu ajudar de forma pràctica i eficaç en l’educació dels joves respecte a un tema tan important i actual com és l’ús i l’abús d’alcohol i altres drogues. LA UPC ha obert el termini d’inscripcions, que es poden formalitzar fins el dia 31 d’octubre per telèfon (965537124), per correu electrònic (upc@alcoi.org) o a les oficines de Serveis Socials d’El Camí 40.

    La regidora de Benestar Social Aroa Mira ha assenyalat que aquesta oferta s’afegeix als altres dos cursos que té en marxa Benestar Social: un curs-guia on es tracten les emocions parentals i l’educació de xiquets i xiquetes de 0 a 4 anys, i un altre curs adreçat a les persones no professionals que tenen cura de persones dependents, que es porta a terme en coordinació amb l’Associació d’Amics i Familiars de Malalts d’Alzheimer i amb Atenció Primària, i en el qual participa a més un metge gerontòleg. Segons Mira, “un dels principals objectius de l’Àrea de Benestar Social és seguir millorant l’atenció a les persones, sobretot a les que estan patint les pitjors conseqüències de la crisi, però no exclusivament a aquest tipus de perfil. Per això, no només hem de prestar atenció amb ajudes econòmiques, sinó que també hem d’oferir informació, formació i coneixements per a que es puguen aplicar per millorar el dia a dia dels nostres ciutadans”.

    Subir