16 de septiembre de 2019 16/9/19

Archivo de noticias de Urbanismo e infraestructuras en Alcoi - Abril 2015

El Pla General ja està enllestit

El Pla General ja està enllestit

ALCOI | URBANISMO E INFRAESTRUCTURAS - 10 de abril de 2015
L’empresa encarregada de l’elaboració del nou Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU) d’Alcoi, UTE conformada per Juan Ribes i Oficina Técnica TES, va lliurar ahir a l’Ajuntament la redacció del Pla, després d’haver hagut d’adaptar tot el documenta a l...

El Ayuntamiento rehabilita las pistas deportivas del CEIP El Romeral

ALCOI | URBANISMO E INFRAESTRUCTURAS - 15 de abril de 2015
Durante el período de vacaciones escolares de primavera del Ayuntamiento de Alcoy ha acometido la rehabilitación de la pista deportiva del CEIP El Romeral. Se ha renovado por completo y se ha procedido a pintarla, ya que estaba en muy mal estado, estando previsto que a finales de semana esté terminada. La actuación consiste en eliminar la superficie de la pista actual y cambiarla por una nueva construida con un nuevo pavimento y con colores que sirven para diferenciar zonas de juego. Una vez finalice esta rehabilitación se procederá a renovar la pista que se encuentra ...
Nous elements ornamentals a l’edifici de l’Ajuntament

Nous elements ornamentals a l’edifici de l’Ajuntament

ALCOI | URBANISMO E INFRAESTRUCTURAS - 17 de abril de 2015
Les façanes principals de l’edifici de l’Ajuntament d’Alcoi ha estat ornamentades amb uns elements decoratius especials dissenyats per l’alumne de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi Jordi Soler Medina, i elaborats pels alumnes del cicle formati...

Publicada l’oferta per a les obres de reconstrucció del clavegueram de Batoi

ALCOI | URBANISMO E INFRAESTRUCTURAS - 20 de abril de 2015
L’Ajuntament d’Alcoi ha publicat en la seua pàgina web, a l’apartat d’Enginyeria, el projecte per a l’adjudicació de les obres de millora del clavegueram de la zona de la rotonda de Batoi, unes connexions que els darrers mesos han provocat molts problemes a la zona per les molèsties que han causat les olors als veïns, i també pel lleuger enfonsament que s’està observant a la superfície de la pròpia rotonda. Amb el mateix procediment implantat per la Regidoria per facilitar la transparència i la concurrència en igualtat de condicions als ...
Subir