7 de diciembre de 2019 7/12/19

Archivo de noticias de Sociedad en Alcoi - Abril 2015

Ajuntament i Alto Rendimiento signen un conveni quer permet la convocatòria de cursos d’entrenadors esportius

ALCOI | SOCIEDAD
L’Ajuntament d’Alcoi i el centre de formació alcoià Alto Rendimiento han signat un conveni de col·laboració que permetrà la realització de cursos d’ensenyament reglat per accedir als títols d’entrenador esportiu en set modalitats diferents: bàsquet, handbol, muntanyisme, judo, atletisme, futbol-futbol sala i salvament i socorrisme. El Centre d’Esports, amb aquest conveni, llogarà les instal·lacions esportives municipals per poder impartir-se les corresponents sessions en els terrenys de cada especialitat. El màxim responsable d’Alto Ren...

Exposició pública del cens electoral

ALCOI | SOCIEDAD
Amb motiu de les eleccions locals i autonòmiques del 24 de maig, l’Ajuntament d’Alcoi ha habilitat un servei de consulta de les dades del cens electoral, que està ja disponible en línia, o bé en un ordinador a disposició de la ciutadania instal·lat a l’oficina d’informació del carrer Sant Llorenç, 6. El període de consulta començava ahir i es perllonga fins al 13 d’abril, el proper dilluns, sent també el termini per presentar reclamacions. La consulta en línia es podrà realitzar també durant les següents semanes, si bé ja no serà possib...
Alcoi competeix dimarts en el Campionat Mundial d’Idees

Alcoi competeix dimarts en el Campionat Mundial d’Idees

ALCOI | SOCIEDAD
Alcoi és una de les 33 ciutats que participaran dimarts 21 d’abril a la iniciativa Ideas World Cup, un campionat mundial d’idees al qual se sumen grans ciutats de 13 països diferents, que simultàniament celebraran diferents actes per aconseguir que els seus habitants llancen les mi...
Cavecova clausura la escuela vecinal de Alcoi

Cavecova clausura la escuela vecinal de Alcoi

ALCOI | SOCIEDAD
El presidente de la Confederación de Asociaciones de Vecinos de la Comunidad Valenciana, Juan Antonio Caballero, y los responsables de las Asociaciones Vecinales de Alcoi presidirán mañana, 18 de abril, la clausura de la I Escuela Vecinal que ha tenido lugar en la citada localidad alicantina. ...

La Regidoria d’Igualtat organitza un curs sobre nutrició i psicologia

ALCOI | SOCIEDAD
La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Alcoi ha organitzat un curs que, amb el títol ‘Ser dona. Nutrició i psicologia’, té com a objectiu facilitar a les dones que vulguen assistir una sèrie de coneixements i informació al voltant de diferents aspectes relacionats amb el seu benestar físics i psicològic. El curs es desenvoluparà al llarg de sis sessions que comencen el 29 d’abril i acaben el 3 de juny, en horari de 19 a 20.30 hores, impartides a l’Aula de Formació de la Policia Local (carrer Casablanca). La psicòloga Gemma Camal...

Alcoi recibe mañana la reliquia de San Jorge custodiada en la Catedral de Valencia desde el siglo XV

ALCOI | SOCIEDAD
La ciudad de Alcoi (Alicante) recibirá mañana, jueves la reliquia de San Jorge custodiada en la Catedral de Valencia, que será expuesta durante toda la jornada, en el día de la festividad litúrgica del patrón de la localidad alicantina, perteneciente a la archidiócesis de Valencia. Las celebraciones culminarán este fin de semana con misas, procesiones y la tradicional comunión del “Sant Jordiet”. El relicario, con un brazo y una mano de San Jorge, será portado por el vicario general de la archidiócesis de Valencia, Vicente Fontestad, y por el canciller del Arz...

El cardenal Cañizares reanuda el próximo 2 de mayo su visita pastoral a toda la archidiócesis

ALCOI | SOCIEDAD
El cardenal arzobispo de Valencia, Antonio Cañizares, reanudará en la localidad alicantina de Alcoi el sábado, 2 de mayo, la visita pastoral a la archidiócesis de Valencia que comenzó el pasado mes de noviembre en el Rincón de Ademuz. En Alcoi, que pertenece a la diócesis de Valencia, el purpurado dará comienzo su visita pastoral al arciprestazgo 28 “Mare de Déu dels Lliris”, el 2 de mayo con una misa a las 19.30 horas, en la parroquia de la Natividad de Nuestra Señora, conocida como Santa María, que será concelebrada por sacerdotes del arciprestazgo y contar...
Subir