17 de septiembre de 2019 17/9/19

Archivo de noticias de Medio Ambiente en Alcoi - Abril 2015

Avança l’execució de la faixa contra incendis del Baradello

Avança l’execució de la faixa contra incendis del Baradello

ALCOI | MEDIO AMBIENTE - 1 de abril de 2015
La Comunitat de Propietaris de la urbanització del Baradello ha completat recentment els treballs per l’obertura d’un nou tram de la faixa auxiliar perimetral a la zona, d’acord amb el Pla Local de Prevenció d’Incendis Forestals d’Alcoi. L’actuació s’h...

Noves activitats de voluntariat mediambiental

ALCOI | MEDIO AMBIENTE - 17 de abril de 2015
El Departament de Medi Ambient en col·laboració amb la Fundació Limne ha programat per als propers mesos una sèrie d’activitats mediambientals englobades en el ‘Projecte Rius’, la primera de les quals tindrà lloc aquest diumenge a partir de les 9 hores, consistent a una ‘Jornada d’identificació i seguiment d’amfibis’. A través d’aquest cicle es pretén donar a conèixer algunes de les espècies d’animals més característiques del patrimoni faunístic de les nostres serres i, al mateix temps, establir protocols de control i seguim...
Subir