18 de septiembre de 2019 18/9/19

Archivo de noticias de Justicia en Alcoi - Abril 2015

Pàrking de la Rosaleda

El jutjat dóna la raó a l’Ajuntament en la sanció imposada a Enrique Ortiz e Hijos per la falta de manteniment

ALCOI | JUSTICIA - 15 de abril de 2015
El Jutjat Contenciós-Administratiu número 1 d’Alacant ha fallat a favor de l’Ajuntament d’Alcoi en relació a la demanda interposada per la mercantil Enrique Ortiz e Hijos SA i UTE Rosaleda, per l’expedient sancionador imposat per l’administració local a conseqüència d’una falta reiterada de manteniment del pàrking de la Rosaleda, que explota en concessió. El jutge considera ajustada a dret la decisió municipal degut a que el manteniment de les instal•lacions del pàrking corre a càrrec de la UTE adjudicatària de la concessió, conf...
Subir