17 de septiembre de 2019 17/9/19

Archivo de noticias de Cultura y Espectáculos en Alcoi - Abril 2015

Alcoi viu els actes centrals de l’Any Ovidi i la cloenda del festival Barnasants

Alcoi viu els actes centrals de l’Any Ovidi i la cloenda del festival Barnasants

ALCOI | CULTURA Y ESPECTÁCULOS - 1 de abril de 2015
El regidor de Cultura Paco Agulló va presentar en roda de premsa els actes centrals de l’Any Ovidi a Alcoi, que a més coincideixen amb la cloenda del Festival Barnasants de cançó d’autor, dedicat la seua vintena ocasió al cantant i actor alcoià. Acompanyat de l’autor del l...
Alumnos del campus exponen en la Bienal Internacional de Diseño de Saint-Étienne

Alumnos del campus exponen en la Bienal Internacional de Diseño de Saint-Étienne

ALCOI | CULTURA Y ESPECTÁCULOS - 14 de abril de 2015
Cuatro alumnos del Grado en Ingeniería en Diseño Industrial y Desarrollo de Productos del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València, han sido seleccionados para exponer su trabajo en la Bienal Internacional de Diseño de Saint-Étienne (Francia). El grupo de diseñadores ...

Demà es presenta el llibre de Jordi Tormo sobre Ovidi Montllor a Madrid

ALCOI | CULTURA Y ESPECTÁCULOS - 20 de abril de 2015
El llibre de Jordi Tormo ‘Ovidi Montllor. Un obrer de la paraula’, editat amb la col·laboració dels ajuntaments d’Alcoi i Barcelona, es presenta demà dimarts a les 19 hores al Centre Cultural Blanquerna de Madrid, en un acte d’homenatge al cantautor alcoià organitzat per la delegació de la Generalitat de Catalunya a la capital de l’Estat, dins la Setmana Cultural d’aquesta seu. L’acte comptarà amb una notable participació alcoiana: el regidor de Cultura Paco Agulló intervindrà per obrir l’acte just després del delegat de la G...
Subir