19 de septiembre de 2019 19/9/19

Archivo de noticias de Ciencia y Tecnología en Alcoi - Abril 2015

Una empresa alcoiana posa a disposició dels internautes el Castell de Festes per imprimir en 3D

ALCOI | CIENCIA Y TECNOLOGÍA - 10 de abril de 2015
L’empresa alcoiana Asdef3D, dedicada al sector de la impressió en 3D, ha posat a l’abast de tots els internautes un arxiu de descàrrega per poder imprimir en tres dimensions un disseny del Castell de Festes. De la mà del professor de l’IES Cotes Baixes Indalecio Carbonell, que ha adaptat el disseny per a la seua impressió en una impressora 3D, fa dies que ha compartit a través de les xarxes socials l’arxiu que permet, gratuïtament, descarregar en qualsevol impressora 3D un disseny a escala de l’emblemàtic castell creat a finals d...
La zona de la Glorieta ja compta amb zona wifi gratuïta

La zona de la Glorieta ja compta amb zona wifi gratuïta

ALCOI | CIENCIA Y TECNOLOGÍA - 14 de abril de 2015
Des d’aquesta mateixa setmana ha començat a prestar servei la zona wifi gratuïta de la Glorieta, que permetrà a qualsevol persona disposar d’una connexió a internet des del seu telèfon, tauleta o portàtil, simplement donant-se d’alta gratuïtament a les biblioteques munici...

El IES Pare Vitòria organiza en el Àgora una jornada sobre las TIC

ALCOI | CIENCIA Y TECNOLOGÍA - 16 de abril de 2015
El Àgora acogerá mañana viernes un curso de formación relacionado con la aplicación de las TIC (Tecnologías de la información y la comunicación) en el aula. Con el título "Herramientas para un cambio metodológico: el uso de las tabletas en el aula", está organizado por el IES Pare Vitòria y cuenta con el apoyo de la Concejalía de Empresa, Formación e Innovación del Ayuntamiento de Alcoi. La jornada comenzará a las 17.15 horas con la ponencia de José Hernández Ortega "De la actitud en la APPtitud: didácticas creativas". José Hernández es profesor de Lengua y Lite...
Subir