15 de septiembre de 2019 15/9/19

Archivo de noticias de Urbanismo e infraestructuras en Alcoi - Febrero 2015

Els tècnics municipals afirmen que el projecte de La Rosaleda compleix totes les normatives

ALCOI | URBANISMO E INFRAESTRUCTURAS - 3 de febrero de 2015
Una comissió formada per un total de 6 tècnics municipals, entre els quals es troba el tècnic de Medi Ambient, han donat el vist-i-plau al projecte de la Rosaleda adaptat a l’auto de gener del TSJ, indicant que compleix totes les normatives incloent la d’accessibilitat. La regidora de Règim Jurídic de l’Ajuntament d’Alcoi Lorena Zamorano ha explicat que “sempre valorarem per damunt de tot l’opinió dels tècnics de l’Ajuntament per damunt de la de tècnics externs; ho criticàvem quan ho feia el PP i no anem a fer ara el mateix amb els ...

El Servicio Municipal de Aguas de Alcoi y Villena da consejos básicos para proteger las instalaciones

ALCOI | URBANISMO E INFRAESTRUCTURAS - 3 de febrero de 2015
El Ayuntamiento de Alcoi, Villena y aqualia, empresa concesionaria de la gestión integral del agua, recuerdan algunos consejos básicos para evitar incidencias como consecuencia de las bajas temperaturas previstas para los próximos días, y que puedan afectar a las instalaciones interiores particulares y contadores de sus viviendas, principalmente en la zona rural y en los lugares de mayor cota de altura. La empresa informa de que las bajas temperaturas pueden causar incidencias principalmente en las viviendas aisladas o adosadas, si los contadores de agua o las tuberías exterior...

Alcoi obrirà una oficina Prop per facilitar tràmits i gestions davant l’Administració

ALCOI | URBANISMO E INFRAESTRUCTURAS - 6 de febrero de 2015
La Generalitat Valenciana, mitjançant la conselleria d’Hisenda i Administració Pública, ha concedit a l’Ajuntament d’Alcoi l’obertura d’una oficina Prop, que té com a objectiu facilitar informació als ciutadans i ciutadanes sobre tràmits o procediments de tota l’administració pública. Des de l’inici de la legislatura, el Govern local havia sol·licitat amb insistència aquest servei, i aquesta mateixa setmana s’ha confirmat la concessió de l’oficina. Les oficines Prop presten diversos serveis, entre els quals destaca que...
La brigada de neteja actua a una desena de zones del nucli urbà

La brigada de neteja actua a una desena de zones del nucli urbà

ALCOI | URBANISMO E INFRAESTRUCTURAS - 6 de febrero de 2015
La brigada de neteja d'espais públics que ha posat en marxa l'Ajuntament dins el Pla d'Ocupació conjunt ha portat a actuat ja a una desena d'àrees del terme municipal, en només cinc setmanes. Al llarg d'aquest temps, i durant els quatre mesos que durarà el Pla, la brigada realitza tasques a ...
El Centre d’Esports renova diversos equipaments del gimnàs municipal

El Centre d’Esports renova diversos equipaments del gimnàs municipal

ALCOI | URBANISMO E INFRAESTRUCTURAS - 13 de febrero de 2015
El Centre d’Esports d’Alcoi continua portant a terme diferents feines de manteniment i millora tant de les instal·lacions esportives, com dels equipaments a disposició dels esportistes de la nostra ciutat. Les últimes actuacions han estat adreçades a l’adquisició d’ap...
Nou vehicle per a ACIF gràcies a un conveni amb l’Ajuntament

Nou vehicle per a ACIF gràcies a un conveni amb l’Ajuntament

ALCOI | URBANISMO E INFRAESTRUCTURAS - 16 de febrero de 2015
La regidoria de Seguretat i Protecció Civil de l’Ajuntament d’Alcoi, mitjançant un conveni extraordinari amb l’Agrupació Contra Incendis Forestals d’Alcoi (ACIF), ha contribuït a l’adquisició d’un vehicle tot terreny per a tasques d’extinció i vigil...

El Ayuntamiento de Alcoi crea una bolsa de adjudicación de viviendas municipales a jóvenes

ALCOI | URBANISMO E INFRAESTRUCTURAS - 20 de febrero de 2015
El Ayuntamiento de Alcoi ha aprobado las bases que regirán la creación de una bolsa de adjudicación de viviendas municipales a los jóvenes. Hay que tener en cuenta que la Conselleria de Medio Ambiente, Agua, Urbanismo y Vivienda es la que tiene encomendada la función de promoción en viviendas públicas. No obstante el Ayuntamiento de Alcoi dispone de un parque de viviendas en propiedad que están destinadas a ser utilizadas por familias. La concejala de Patrimonio Municipal y Vivienda Lorena Zamorano explica que "el objetivo que perseguimos con esta bolsa es ayudar a los jóve...

Substitució de l’enllumenat a diversos carrers per estalviar energia

ALCOI | URBANISMO E INFRAESTRUCTURAS - 20 de febrero de 2015
La Diputació Provincial d’Alacant ha aprovat una subvenció per a les obres de millora de l’eficiència energètica en l’enllumenat públic de diversos carrers d’Alcoi. L’actuació preveu substituir les làmpades actuals per lluminàries de tipus LED, d’acord amb les diferents actuacions que s’estan portant a terme a la ciutat dins el Pla d’Eficiència Energètica municipal, permetent un estalvi per a les arques municipals de 47.510,41€ anuals en consum d’electricitat. Concretament, se substituirà l’enllumenat dels c...

El Ayuntamiento inventariará y clasificará los locales vacíos del casco histórico

ALCOI | URBANISMO E INFRAESTRUCTURAS - 27 de febrero de 2015
El Ayuntamiento de Alcoi pondrá en marcha una nueva iniciativa para tratar de poner en valor los locales vacíos que hay en el casco histórico de la ciudad. Contando con la colaboración de la Cámara de Comercio, de las inmobiliarias que lo deseen y, por supuesto, siempre con el permiso y/o autorización de los propietarios, los cuales se pueden acoger a la iniciativa de forma voluntaria, los técnicos municipales visitarán los locales comerciales para tomar las medidas y acotarán todo aquello que sirva para delimitar sus posibilidades. Se aprovechará para limpiar sus accesos y fotogr...
Subir