22 de septiembre de 2019 22/9/19

Archivo de noticias de Turismo en Alcoi - Febrero 2015

El turisme de congressos arranca amb dos esdeveniments importants

ALCOI | TURISMO - 10 de febrero de 2015
La celebració de congressos, jornades i viatges d'incentius en la nostra ciutat segueix a bon ritme tal i com demostren les xifres una vegada tancat l'exercici del 2014. En total, la ciutat va acollir al llarg de l'any 28 esdeveniments amb la participació de més de 4.500 persones que es van traslladar des de diferents punts de la geografia estatal per a passar des d'una jornada fins a 3 dies a la nostra ciutat. Si el 2014 va acabar un congrés important al desembre com va ser el ‘Small and medium Smart city congress’ que va comptar amb la participació de ponents de M...
El Sistema Integral de Qualitat Turística certifica 13 empreses alcoianes

El Sistema Integral de Qualitat Turística certifica 13 empreses alcoianes

ALCOI | TURISMO - 19 de febrero de 2015
El Saló de Plens de l’Ajuntament d’Alcoi ha acollit aquesta vesprada l’acte de lliurament de les certificacions del Sistema Integral de Qualitat Turística en Destí (SICTED) a 13 empreses alcoianes, que se sumen a les 8 que ja van aconseguir el segell de qualitat en la primera...
Subir