18 de septiembre de 2019 18/9/19

Archivo de noticias de Sociedad en Alcoi - Febrero 2015

Benestar Social posa en marxa la segona edició del programa ‘Envellir bé’

ALCOI | SOCIEDAD - 2 de febrero de 2015
La regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament d’Alcoi ha convocat la segona edició del programa de tallers sobre psicologia i nutrició ‘Envellir bé’, una sèrie de sessions adreçades als majors per oferir informació i ferramentes per tal de millorar la seua qualitat de vida. Com a la primera edició, la psicòloga Gemma Camallonga i la diplomada en Nutrició i Dietètica Neus Palacios seran les encarregades d’impartir les diferents sessions, que començaran aquest mateix dimecres 4 de febrer amb una xarrada titulada ‘Continuem envellint bé...
La Jornada de Sociolingüística de Alcoy cumple 20 ediciones

La Jornada de Sociolingüística de Alcoy cumple 20 ediciones

ALCOI | SOCIEDAD - 5 de febrero de 2015
El viernes 27 y el sábado 28 de marzo tendrá lugar la XX edición de la Jornada de Sociolingüística de Alcoy, una cita ya ineludible que analiza la situación social del valenciano desde distintas perspectivas. En esta ocasión, la Jornada gira en torno a la comunicación y la política ling...

La Bústia Ciutadana va generar la tramitació de 136 expedients el 2014

ALCOI | SOCIEDAD - 9 de febrero de 2015
La Bústia Ciutadana de l’Ajuntament d’Alcoi, un servei gestionat per la Regidoria de Participació Ciutadana, ha rebut al llarg de l’any 2014 un total de 136 propostes, que han donat lloc a la tramitació de 147 expedients a diferents departaments municipals, ja que algunes de les propostes han necessitat l'actuació de més d'un departament. La mitjana de les propostes rebudes és de vora 11 propostes mensuals, i el mes de major recepció de propostes ha estat febrer, amb 21 expedients tramitats; i, per contra, són juny i setembre els mesos amb menys propostes r...

XVI Assamblea General de Xarxa FP

ALCOI | SOCIEDAD - 27 de febrero de 2015
Ahir, 26 de febrer, va tindre lloc a Alcoi la XVI Assamblea General de Xarxa FP. Aquesta assamblea es fa tots els anys en una de les 22 ciutats que formen part de l´Associació Xarxa FP i serveix per a poder veure les millores que s´han tingut al llarg de l´any i els possibles aspectes que es poden millorar. La regidora d´Educació, Marta Chàfer, junt amb la tècnica d´Educació , Rosa Casanova, no es van voler perdre aquest acte ja que és una bona oportunitat per a continuar creixent en l´àmbit de la mobilitat dels s alumnes per a que, així, puguen gaudir de beques que el...
Subir