18 de septiembre de 2019 18/9/19

Archivo de noticias de Medio Ambiente en Alcoi - Febrero 2015

Aprovat el Pla Local de Prevenció d’Incendis Forestals d'Alcoi

Aprovat el Pla Local de Prevenció d’Incendis Forestals d'Alcoi

ALCOI | MEDIO AMBIENTE - 5 de febrero de 2015
Recentment s’ha publicat al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana el Pla Local de Prevenció d’Incendis Forestals al terme municipal d’Alcoi, que estableix una sèrie d’actuacions que s’aniran desenvolupant a poc a poc a totes les àrees forestals que queden for...
Més de 1.500 escolars participen en la campanya de repoblació

Més de 1.500 escolars participen en la campanya de repoblació

ALCOI | MEDIO AMBIENTE - 19 de febrero de 2015
Un total de 1.578 alumnes de 15 centres escolars de la nostra ciutat prendran part en la campanya de repoblacions forestals que s’ha posat ja en marxa, i que continuarà fins a finals del mes d’abril, organitzada per les regidories de Medi Ambient i Educació de l’Ajuntament d&r...
Subir