15 de septiembre de 2019 15/9/19

Archivo de noticias de Economía y Negocio en Alcoi - Febrero 2015

El Campus d’Alcoi viaja a Nude “Con la casa a cuestas”

El Campus d’Alcoi viaja a Nude “Con la casa a cuestas”

ALCOI | ECONOMÍA Y NEGOCIO - 4 de febrero de 2015
Por segundo año consecutivo, alumnos del Grado en Ingeniería en Diseño Industrial y Desarrollo de Productos del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València, participarán en la Feria Hábitat Valencia, dentro del espacio Nude, en la zona reservada para escuelas de diseño....

La indústria valenciana i catalana es reuneix a la ciutat d’Alcoi

ALCOI | ECONOMÍA Y NEGOCIO - 9 de febrero de 2015
Els pròxims 12 i 13 de febrer de 2015, l’Institut Ignasi Villalonga d’Economia i Empresa, l’Ajuntament d’Alcoi i la Federació d’Empresaris de l’Alcoià i el Comtat organitzen la jornada “Els eixos industrials de l’Arc Mediterrani”. L’objectiu d’aquestes jornades és impulsar les estratègies per a la reindustrialització i el creixement econòmic a través de l’opinió dels experts, les organitzacions empresarials i d’exemples i experiències de represe...

La indústria es reuneix a Alcoi al congrés ‘Els eixos industrials de l’Arc Mediterrani’

ALCOI | ECONOMÍA Y NEGOCIO - 11 de febrero de 2015
Demà dijous 12 i despús-demà divendres 13 de febrer, l’Institut Ignasi Villalonga d’Economia i Empresa, l’Ajuntament d’Alcoi i la Federació d’Empresaris de l’Alcoià i el Comtat (FEDAC) organitzen la jornada “Els eixos industrials de l’Arc Mediterrani”, una cita que compta amb més d’un centenar d’inscrits. L’objectiu d’aquestes jornades és impulsar les estratègies per a la reindustrialització i el creixement econòmic a través de l’opinió dels experts, les organitzacions empresarials i d&rs...

Conclou el congrés sobre el futur dels eixos industrials de l’arc mediterrani

ALCOI | ECONOMÍA Y NEGOCIO - 13 de febrero de 2015
La jornada ‘Els eixos industrials a l’arc mediterrani’ que s’ha desenvolupat a Alcoi organitzada pel propi Ajuntament d’Alcoi, l’Institut d’Economia i Empresa Ignasi Villalonga i la Federació d’Empresaris de l’Alcoià i el Comtat (FEDAC) ha finalitzat hui amb una sessió dedicada a ‘Les noves tecnologies al servei de l’articulació del territori’, amb una conferència a càrrec del tinent d’alcalde de Barcelona Antoni Vives, i un posterior debat amb el director de la càtedra Smart City Alcoi Manolo Llorca, el vi...

Culmina el procés de Pressupostos Participatius

ALCOI | ECONOMÍA Y NEGOCIO - 27 de febrero de 2015
El Procés de Pressupostos Participatius per a 2015 culminarà els propers dies amb una votació popular de les propostes sorgides a les assemblees celebrades als diferents barris. Del 2 al 6 de març qualsevol alcoià censat podrà triar quins són els projectes que considera més adequats per a incorporar-los al Pressupost Municipal, votant presencialment o bé a través d’internet. Per explicar aquesta fase del procés, i aclarir possibles dubtes, s’ha convocat per a dilluns 2 de març a les 19.30 hores a l’Àgora una assemblea oberta informativa. Així, els maj...
Subir