22 de septiembre de 2019 22/9/19

Archivo de noticias de Deportes en Alcoi - Febrero 2015

Vora un miler d’escolars participen en l’Escola Poliesportiva d’Iniciació

ALCOI | DEPORTES - 3 de febrero de 2015
El Centre d’Esports ha posat en marxa un any més l’Escola Poliesportiva d’Iniciació (EPI), que té com a objectiu principal oferir als escolars la possibilitat de provar diverses modalitats esportives. Enguany hi ha aproximadament 950 xiquets i xiquetes alumnes de Primària participants, gràcies a l’adhesió al programa dels centres escolars Sant Vicent, Arnauda, El Romeral, Horta Major, Santa Ana, Esclaves, Carmelites, Miguel Hernández, Salesians Joan XXIII i Salesians Sant Vicent Ferrer. Les modalitats que s’oferiran enguany a l’EPI són atl...

El Trofeu Filaes incorpora una cursa de muntanya

ALCOI | DEPORTES - 6 de febrero de 2015
El Centre d’Esports va acollir ahir una reunió en la qual es van acordar les competicions del Trofeu Filaes, que es diputarà el divendres 3 i dissabte 4 d’abril, i que ja té un cartell anunciador obra de Juan Climent. La principal novetat en aquesta edició serà la creació d’una cursa de muntanya. El títol de la prova està relacionat amb la festa, ja que és ‘La Conquesta del Castell’. La cursa serà una cronoescalada per equips de 2,5 Km pujant al Castellar des del carrer junt a l’Institut de Batoi, una prova curta però dura. Es va propos...
El Centre d’Esports realitza su asamblea anual

El Centre d’Esports realitza su asamblea anual

ALCOI | DEPORTES - 18 de febrero de 2015
El Centre d’Esports celebró su asamblea anual en la que participaron unas 30 personas, representantes de diferentes entidades deportivas de la ciudad. Para empezar, el concejal de Deportes, Natxo Gómez explicó la nueva estructura del Centre d’Esports, donde Miguel Juan Reig...
Subir