18 de septiembre de 2019 18/9/19

Archivo de noticias de Cultura y Espectáculos en Alcoi - Febrero 2015

L’Ajuntament d’Alcoi enceta l’Any Ovidi

L’Ajuntament d’Alcoi enceta l’Any Ovidi

ALCOI | CULTURA Y ESPECTÁCULOS - 2 de febrero de 2015
L’Ajuntament d’Alcoi ha acollit aquesta mateixa setmana una reunió amb diferents organismes i entitats culturals, socials i veïnals, a fi d’exposar les activitats que hi ha previstes dins l’Any Ovidi aquest 2015, quan s’acompleixen 20 anys des que l’artista a...

Alcoi consolida el cicle ’10 excursions voltant Alcoi i el seu patrimoni històric i arqueològic'

ALCOI | CULTURA Y ESPECTÁCULOS - 9 de febrero de 2015
La regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi, per tercer any consecutiu, convoca el cicle ‘10 excursions voltant Alcoi i el seu patrimoni històric i arqueològic’, que organitzen el Centre Alcoià d’Estudis Històrics i Arqueològics (CAEHA) i el Museu Arqueològic Municipal Camil Visedo Moltó. La iniciativa pretén aproximar a la societat al coneixement dels jaciments arqueològics i el llocs històrics més emblemàtics d’Alcoi, a través de 10 excursions —una al mes, de febrer a novembre— guiades per historiadors del CAEHA i experts en...

Una parroquia de Alcoy recibe una reliquia de San Pío de Pietrelcina

ALCOI | CULTURA Y ESPECTÁCULOS - 13 de febrero de 2015
La parroquia de San Vicente y San Antonio de Alcoy ha organizado diversas celebraciones religiosas y culturales con motivo de la reciente llegada a la localidad alicantina de una reliquia de San Pío de Pietrelcina (Benevento- Italia, 1887- San Giovanni Rotondo, 1968), conocido por el “Padre Pío”, “por quien la feligresía siente gran devoción”, según han indicado hoy a la agencia AVAN fuentes de la parroquia. La reliquia del sacerdote franciscano “Padre Pío”, quien sufrió estigmas en sus manos, pies y costado izquierdo, “siendo el prim...
El Museu duplica les jornades de portes obertes de la Sarga

El Museu duplica les jornades de portes obertes de la Sarga

ALCOI | CULTURA Y ESPECTÁCULOS - 18 de febrero de 2015
El Museu Arqueològic Municipal Camil Visedo ha ampliat per a aquest 2015 la campanya de jornades de portes obertes a les pintures rupestres de la Sarga, passant de l’habitual celebració d’un diumenge al mes, a dos diumenges mensuals. Concretament, les portes obertes del jaciment se ...
La visita al Castell de Barxell registra 125 assistents

La visita al Castell de Barxell registra 125 assistents

ALCOI | CULTURA Y ESPECTÁCULOS - 23 de febrero de 2015
La primera de les activitats del cicle ‘10 excursions voltant Alcoi i el seu patrimoni històric i arqueològic‘ en la tercera edició d’aquesta iniciativa, va reunir ahir diumenge al Castell de Barxell un total de 125 excursionistes que van tindre l’oportunitat de conèix...
Subir