16 de septiembre de 2019 16/9/19

Archivo de noticias de Medio Ambiente en Alcoi - Abril 2014

L’accés en cotxe a la Font Roja es tornarà a tallar diumenge i dilluns de Pasqua

ALCOI | MEDIO AMBIENTE - 11 de abril de 2014
La Regidoria de Medi Ambient i la direcció del Parc Natural del Carrascal de la Font Roja han tornat a establir, per segon any consecutiu, un règim de limitació d’accés dels vehicles particulars al santuari de la Font Roja durant el diumenge i dilluns de Pasqua. Entre les 10.30 i les 18.30 hores d’aquests dos dies només podran accedir vehicles autoritzats: treballadors del restaurant i del Parc Natural, vehicles oficials dels serveis de Medi Ambient i Brigades Rurals, persones que tinguen reserva al restaurant o a la zona d’acampada, i propietaris de finques a la zona...

La Font Roja inicia este sábado las actividades de la programación 'Pascua als Parcs'

ALCOI | MEDIO AMBIENTE - 11 de abril de 2014
La Conselleria de Infraestructuras, Territorio y Medio Ambiente, ha organizado en el Parque Natural del Carrascal de la Font Roja diferentes actividades dentro de la programación Pascua als parcs, con el objetivo de poner en valor el espacio protegido y promocionar la actividad de las empresas certificadas con la marca Parcs Naturals. La programación comienza mañana sábado con un pequeño itinerario para descubrir restos, señales, huellas y excrementos de la fauna que habita en el Carrascal de la Font Roja. Denominado "Descubre los rastros y señales de la fauna", el it...
Jornada de seguiment d'amfibis i tortugues

Jornada de seguiment d'amfibis i tortugues

ALCOI | MEDIO AMBIENTE - 16 de abril de 2014
El passat diumenge va tindre lloc una Jornada de Seguiment dels Amfibis i Tortugues del Riu Polop. Aquesta jornada, que en principi s'havia programat per al dia 30 de març, es va suspendre a causa de l'oratge i, finalment, es va desenvolupar el diumenge, dia 13 d'abril de 2014. Hi van as...

L’Ajuntament talarà vora 200 xops del Moli Paià per seguretat

ALCOI | MEDIO AMBIENTE - 17 de abril de 2014
El Departament de Medi Ambient d’Alcoi procedirà a talar aproximadament 200 xops a la zona del Molí Paià, just a la vora de l’Alberg Caní Municipal. El motiu d’aquesta actuació no és altre que la seguretat, ja que la senectud de molts d’aquests arbres està provocant la seua caiguda, i també el despreniment de branques; de fet, la caiguda d’arbres sencers ha provocat ja alguns desperfectes en les dependències de l’alberg. Tal i com s’explica des de Medi Ambient, els xops que formen part d’aquesta arbreda són de port considerab...
Subir